Dagje uit

VLEUTEN > Donderdag 28 oktober verzorgt Comité Vleuten-De Meern een dagje uit naar het Oude Ambachten en speelgoedmuseum. 

De dag bestaat uit vervoer in een luxe touringcar, koffie met iets lekkers, verzorgde lunch, afscheidsborrel en een bezoek aan het museum. U kunt opstappen bij dienstencentrum De Roef in De Meern om 9.00 uur of bij buurthuis De Schakel in Vleuten om 9.30 uur.
Kosten voor deze dag zijn 37,50 euro. Wilt u mee met dit dagje uit of meer informatie? Stuur dan een bericht naar comitevleutendemeern@gmail.com of bel 06-27345202.
U kunt zich opgeven tot 17 oktober.


Filmcafé

DE MEERN > Vrijdag 15 oktober is het filmcafe weer in De Schalm en ze vertonen de film 'Amour'. Een mooie en ontroerende film die bekroond is met de gouden palm. 

De kosten zijn 7,50 euro inclusief koffie of thee met een stukje appeltaart. Reserveren: (030) 6662609 of tickets@schalmdemeern.nl.


Spelinloop

LEIDSCHE RIJN > In Leidsche Rijn zijn ze gestart met de spelinloop 'kletsen en spelen' voor ouders met kinderen van 0 – 4 jaar. Een initiatief met een samenwerking tussen Homestart, JGZ, Buurtteam en DOCK Utrecht.
Elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen ouders met kinderen tussen 0-4 jaar elkaar in Bouwspeeltuin Voorn ontmoeten en een lekker kopje koffie of thee drinken. Tijdens deze ouder-kindochtenden is er voldoende tijd en ruimte om ervaringen te delen en informatie op te halen.
Daarbij kunnen de kinderen veilig spelen in de afgeschermde omgeving van de speeltuin.
Heb je dus een vraag aan iemand van het buurtteam, Home-start, DOCK of de JGZ en geen tijd om een afspraak te maken? Kom even langs! Nieuwsgierig of behoefte aan meer informatie: Chahid El Hadji, Sociaal Makelaar Jeugd, cehadji@dock.nl.


Eetcafé

DE MEERN > Op elke derde woensdag van de maand vindt het Eetcafé plaats in de Pijler. Op 20 oktober is de eerste editie en bent u van harte uitgenodigd om mee te komen eten. Ze vinden het fijn als u zich aanmeldt, uiterlijk twee dagen voorafgaand aan het eetcafé.
De kosten zijn 10 euro per persoon, inclusief 1 frisdrankje. U mag het bedrag contant meenemen of overmaken. Voor aanmelden, het rekeningnummer en vragen kunt u mailen naar Sociaal beheerder Adil Chebli (achebli@dock.nl) of Huib van Doorn (hvd70@ziggo.nl).
Het eetcafé wordt mede mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht, Plus Supermarkt De Meern, de Pijlerraad en DOCK.