Bridge

DE MEERN > Op vrijdag 15 oktober is het weer de 3e vrijdag van de maand en dus tijd voor de maandelijkse bridgedrive in De Roef, Touwslagerslaan in De Meern. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. Deelname 6 euro per paar. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen. Aanmelden (ook de vaste spelers) bij Joop en Rita Schwartz, tel.nr. (030) 2615532.


Haarlekijn

HAARZUILENS > Knakworstjes, verkleedpartijen, eigen gemaakte slingers, ballonnen en cadeaus, dat is hoe het er de afgelopen week uitzag bij kinderdagverblijf de Haarlekijn in Haarzuilens waar Angelique Oostendorp 20 jaar geleden haar deuren opende. Een droom van een kleinschalig kinderdagverblijf, op de boerderij van haar ouders en broer, met veel aandacht en liefde voor de kinderen is uitgekomen en daar is Angelique tot op de dag van vandaag nog steeds supertrots op!  Haar team wil haar hiermee feliciteren en zegt: 'op naar nog heel veel meer mooie Haarlekijnjaren!'


Concert

KOCKENGEN > Op zondag 17 oktober om 15.00 uur geeft het kamerkoor ‘Woerdens Vocaal Ensemble’ een concert in de OLV Tenhemelopnemingkerk aan de Heicop 24 in Kockengen. Het programma staat geheel in het teken van Marialiederen, met onder andere werken van Rachmaninov en Grieg. Door de eeuwen heen hebben vele componisten koorwerken over Maria geschreven. In dit concert, dat een uur duurt, maken ze een tijdreis vanaf de 15e eeuw tot heden langs hoogtepunten van deze muziek. Tussendoor wordt uitleg gegeven over de componisten en hun liederen. Na afloop van het concert kunt u onder het genot van een drankje napraten met koorleden en dirigent. De toegang is gratis; u bent van harte welkom. Graag tot ziens bij dit mooie concert (uw coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd).


Repair Café

HARMELEN > Zaterdag 16 oktober van 10.00 tot 12.00 uur staan de vrijwilligers weer klaar om samen met u kapotte spullen te repareren. Met het oog op de naderende donkere winterperiode is er speciale aandacht voor het repareren van fietsverlichting. De ANWB en Veilig Verkeer Nederland voeren landelijk actie voor een goed functionerende fietsverlichting en daar wil het Repair Café graag een bijdrage aan leveren. U kunt terecht in de Bavohof, De Joncheerelaan 7 in Harmelen. Een fietsenmaker, naaister, elektriciens en een meubelmaker staan klaar om u te helpen. Ook kunt u er uw messen en scharen laten slijpen. Om de reparaties nog beter te kunnen uitvoeren hebben wij behoefte aan een werkbankje, mogelijk heeft u er een die niet meer gebruikt wordt en die wij goed kunnen gebruiken. Wij komen het graag ophalen. Reactie op 06-14818725 wordt op prijs gesteld. Het is ook mogelijk om onder het genot van een kopje koffie of thee als bezoeker langs te komen een gezellig praatje te maken en een beeld te krijgen van wat er aan reparatie mogelijkheden zijn in het Repair Café. Een vrijwillige bijdrage voor koffie, thee en/of reparaties is welkom.