Autokrakers

DE MEERN > De politie waarschuwt voor auto-inbrekers. Er is een verhoging in het aantal auto-inbraken. Met name in Leidsche Rijn, de wijk Veldhuizen in De Meern en Vleuten. 'Sluit altijd uw voertuig goed af en leg geen waardevolle spullen in het zicht. Verdachte situatie? Meld dit direct via 112', zo is de oproep van de politie Leidsche Rijn op twitter.


Vleutensebaan

LEIDSCHE RIJN > Van 17 t/m 24 oktober krijgt een deel van de Vleutensebaan een nieuwe laag asfalt, vanaf de kruising Belcampostraat tot net na de kruising met de Parkzichtlaan. De kruispunten Belcampostraat, Musicallaan en Parkzichtlaan nemen ze ook mee. Ze werken om-en-om aan één weghelft van de Vleutensebaan. 

Ze beginnen met de rijbaan richting Máximapark en daarna de rijbaan richting het centrum. Eén weghelft blijft open en gebruiken ze tijdelijk voor autoverkeer uit beide richtingen. Dit kan vertraging geven. 

Ook het verlaten of in gaan van de wijken langs de Vleutensebaan kan anders zijn. Dit wordt ter plekke aangegeven met borden en er zijn verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden. 

Fietsers kunnen gewoon op de fietspaden langs de Vleutensebaan blijven rijden. Wel kunnen fietsers beperkt oversteken tijdens de werkzaamheden. Er zijn verkeersregelaars om dit te begeleiden.

Meer informatie: http://www.utrecht.nl/vleutensebaan. De bushaltes in het gedeelte waar ze werken verplaatsen ze tijdelijk naar de overkant van de weg waar het verkeer op dat moment rijdt. De omleidingsroutes van de bus zijn te vinden op www.u-ov.info/reizen/omleidingen-en-verstoringen.