Afbeelding

Maak iemands leven een stukje mooier Zonnebloem Utrecht zoekt vrijwilligers voor Leidsche Rijn

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. Zeker in coronatijd is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Zonnebloemvrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.

Wij laten ze niet zitten Ook in Utrecht zijn vrijwilligers van de Zonnebloem actief. Ze gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. In de wijk Leidsche Rijn is er veel vraag naar bezoekwerk en 1-op-1-activiteiten en daarom zijn wij op zoek naar meer vrijwilligers. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Kom kennismaken!

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. De Zonnebloem koppelt nieuwe vrijwilligers als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen. Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Kom kennismaken. Dan bekijken we samen waar je interesses liggen en hoe je je het beste in kunt zetten. Neem contact op met Nora Dankers, email: nora.dankers@zonnebloem.nl of telefoon: 06-46268910.

Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken! Er kan zoveel meer dan je denkt.