Bingo

VLEUTEN > De tweede bingoavond van PVCV op vrijdagavond 19 november is door omstandigheden voorlopig uitgesteld. Er hebben zich echter al diverse deelnemers na afloop van de eerste avond mondeling aangemeld, waarvan helaas geen telefoonnummer bekend. Maar de avond is dus geschrapt.


Filmcafé

DE MEERN > Vrijdag 19 november is het filmcafé weer in De Schalm en ze vertonen de film 'April May June'. Met Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga en Nederlands gesproken. De film begint om 14.00 uur. De kosten zijn 7,50 euro, inclusief koffie of thee met een stukje appeltaart. Reserveren: (030) 6662609 of tickets@schalmdemeern.nl.


Alzheimer Café

WOERDEN > Op donderdag 18 november is er een Alzheimer Café regio Woerden met het thema 'Dagbesteding voor mensen met dementie'. Gastspreker is Niek Visscher, directeur van Onvergetelijk leven, een dagbesteding voor mensen met dementie en geheugenproblemen op verschillende locaties in de provincie Utrecht, waarvan drie in Kamerik. De gelegenheid is ruimschoots aanwezig om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen en in contact te komen met de aanwezige zorg- en welzijnsprofessionals.
De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Nieuwe locatie: De Plint, Jozef Israëlslaan 20A, Woerden. De toegang is gratis. Voor meer informatie: Nel Niessen, coördinator Alzheimer Café regio Woerden. E-mail: n.niessen@alzheimervrijwilligers.nl. Tel: 06-20241346. www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht.


Kinderfilm

DE MEERN > Woensdagmiddag 17 november is er weer een leuke kinderfilm in De Schalm. Deze keer vertonen zij de film 'Luca', een film van Disney en er wordt Nederlands gesproken. De kosten voor deze film zijn 2,50 euro .De film begint om 15.00 uur. Reserveren: (030) 6662609 of tickets@schalmdemeern.nl.


Telefoonteam

VLEUTEN > Het telefoonteam van WIL is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zij beantwoorden de telefoon elke werkdag van 9.00 tot 11.00 uur. Daarnaast handelen ze ingesproken telefoonberichten en mailtjes af, noteren en verzenden aanvraaggegevens voor de burenhulpdiensten, overleggen met elkaar en verwijzen door waar dat nodig is. Dus heb je wat tijd over en lijkt het je leuk om ongeveer 1x per week een ochtend mee te draaien in het gezellige team in Buurtcentrum de Weide Wereld? Bel dan (030) 6773131 of mail naar info@wilinjebuurt.nl.


Intocht

UTRECHT > De centrale intocht van de Sint in Utrecht gaat niet door. Door het oplopend aantal besmettingen durft het organiserend comité het niet aan. De gemeente betreurt het besluit, zeker omdat er op korte termijn geen alternatief meer kon worden georganiseerd. Meer op www.varnws.nl.