Ongeluk

UTRECHT > Een vrouw van 18 is zaterdag bij een ongeluk op industrieterrein Lage Weide in Utrecht om het leven gekomen. De vrouw fietste ter hoogte van de kruising van de Maarssenbroeksedijk en de Niels Bohrweg toen ze werd aangereden door een bestelbus. Ze is daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar bezweek aan haar verwondingen. Het kruispunt werd  na het ongeluk afgezet voor uitgebreid politieonderzoek. Getuigen worden opgeroepen zich te melden. Ook vraagt de politie of mensen camerabeelden hebben.


Brand

TIENHOVEN > In Tienhoven bij de Maarsseveense Plassen is een chalet uitgebrand. Drie naburige huisjes op het park aan de Westbroekse Binnenweg raakten beschadigd. De brandweer rukte met veel materieel uit om het vuur te bestrijden en zag bij aankomst dat het huisje al in lichterlaaie stond. De omliggende chalets zijn ontruimd. Ambulancemedewerkers hebben zich over iemand ontfermd, maar voor zover bekend is niemand meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ontstaan van de brand en zoekt onder meer camerabeelden uit de omgeving.


Overlast

MAARSSENBROEK > Burgemeester Ap Reinders wil op korte termijn overleg over de aanpak van jeugdoverlast in en rond winkelcentrum Bisonspoor. De winkeliersvereniging trok dit weekend aan de bel met een aantal foto's op twitter. ‘Bizar, jeugdoverlast Bisonspoor loopt de spuigaten uit en wat is/wordt er aan gedaan, zie hier de trieste aanblik van het terras van een van onze ondernemers,' aldus de noodkreet van de lokale middenstanders. ‘Bedankt voor het signaal. Lijkt me goed als winkeliersvereniging, eigenaar/beheerder Bisonspoor, wijkagent politie en gemeente even de koppen bij elkaar steken,' zo liet burgemeester Reinders weten.