Lunch

BREUKELEN > Woensdagmiddag 17 november van 12.15 -13.30 uur is er weer een gezellige Open Lunch Tafel in het Trefpunt. Vrijwilligers maken een lekkere en uitgebreide driegangenlunch, bestaande uit een voorgerecht van een huzarensalade, een uitgebreide gezonde broodmaaltijd en een dessert van appeltaart en kaneelijs. Samen eten is gezellig en u ontmoet weer nieuwe mensen! Vergeet niet uw QR-code mee te nemen, dat kan op papier of op de telefoon. Mocht u vragen hebben over de QR-code, dan kunt u naar de bibliotheek, daar helpen ze u verder (u hoeft geen lid te zijn). Ze hopen u weer te ontmoeten in Het Trefpunt, ’t Heijcop 2 (1e etage) te Breukelen. Graag wel even voor maandag 15 november opgeven i.v.m. de boodschappen, dat kan via telefoonnummer: 290710 of via m.boot@welzijnsv.nl. De kosten voor de lunch bedragen 5 euro. Zie ook www.welzijnstichtsevecht.nl. Mocht u vervoer nodig hebben voor deze bijeenkomsten, dan kunt u bellen met de vrijwillige vervoersdienst Graag Gedaan, tel: (0346) 263800 (ma, wo en vr 9.00-10.00 uur). U bent van harte welkom!


Bingo

BREUKELEN >  De Ontmoeting (voorheen UVV) verzorgt op dinsdag 16 november een bingomiddag voor Breukelen en omgeving. Zaal open om 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. In Het Trefpunt (´t Heycop). Met een hapje en een drankje. Er zijn mooie prijzen te winnen. Elkaar ontmoeten en een gezellige middag te beleven is heel belangrijk. En kennis te maken met een middag van ontspanning en gezelligheid. U komt toch ook? De koffie en thee staan voor u klaar. Iedereen is van harte welkom. Betsie van Rijn tel: 265558.


Hulpdiensten

STICHTSE VECHT > Voor al uw praktische, sociale en vervoersvragen kunt u weer terecht bij de hulpdiensten Graag Gedaan en HipHelpt in Stichtse Vecht. De vrijwilligers zijn allemaal weer volledig inzetbaar, maar werken wel met de nodige voorzichtigheid. Graag Gedaan is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00-10.00 uur in het kantoortje op de begane grond in ‘t Heycop (naast het zorgcentrum de Driestroom). U kunt tijdens deze uren ook bellen op telefoonnummer (0346) 263800. Graag nemen zij uw hulpvraag direct persoonlijk met u door, en vertellen u wat de mogelijke kosten zijn. HipHelpt Stichtse Vecht is op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar op (0346) 700200. Hiernaast is het mogelijk uw hulpvraag direct in te voeren via de digitale helpdesk www.hiphelpt.nl/stichtsevecht. Hip Helpt is speciaal voor die inwoners, die geen eigen netwerk hebben en minder draagkrachtig zijn.


Lezing

NIGTEVECHT > Eenvoudig leven maakt gelukkig? Op dinsdagavond 16 november komt dr. S. Janse spreken over het thema ‘Duurzaam leven' in het Verenigingsgebouw te Nigtevecht. De avond begint om 20.00 uur. Wie geïnteresseerd is in zijn verhaal is welkom in het verenigingsgebouw Dorpsstraat 43, te Nigtevecht. De avond begint om 20.00 uur. De toegang is vrij. De deuren gaan om 19.45 open. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.