Mishandeling

TERWIJDE > De politie Leidsche Rijn heeft vorige week een 18-jarige man gearresteerd voor zijn betrokkenheid bij een mishandeling eind oktober bij winkelcentrum Terwijde. Bij de ingang bij de Albert Heijn werd een man mishandeld door een groep jongeren. De verdachten heeft al een gebiedsverbod gekregen en zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.


Getuigen

VLEUTERWEIDE > De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie afgelopen vrijdag op de Rivierkom in Vleuterweide. Daarbij werd een taxichauffeur mishandeld door de inzittenden van een zwarte Opel Corsa. De mishandeling was rond 16.00 uur. De taxichauffeur kreeg klappen en trappen van de mannen. Heeft u informatie? Bel 0900-8844.


Rotonde

VLEUTERWEIDE > Van vrijdag 19 t/m maandag 22 november wordt de rotonde Rivierkom-Stroomrugbaan-Liesgrassingel aangepast. De rotonde is in slechte staat. De huidige elementen laten op meerdere plaatsen los. ‘We passen de rotonde aan. In plaats van de rotonde uit kleine losse elementen te bouwen, maken we de rotonde in grotere betonnen delen. In september vervingen we drie drempels in de Liesgrassingel. Op zondag worden er nog kleine aanpassingen gedaan aan de hoogte van deze drempels,' aldus de gemeente. De werkzaamheden starten op vrijdag 19 november 20.00 uur en duren tot en met maandagochtend 22 november 06.00 uur. Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid. Voor het autoverkeer is de rotonde afgesloten tijdens de werkzaamheden. Voor autoverkeer van Vleuten richting Harmelen en andersom geldt een omleiding via de Utrechtsestraatweg. De Liesgrassingel is beperkt bereikbaar tijdens de kleine aanpassingen op zondag 21 november. Er zijn verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden.