Bijten

DE MEERN >  Een agent in De Meern is zondagavond geslagen en gebeten bij een arrestatie op de Meerndijk. Volgens de politie vluchtte de verdachte in eerste instantie, maar mede door de inzet van een helikopter kon de betreffende persoon later alsnog worden gearresteerd. Een verdachte die zich met de zaak bemoeide is later thuis aangehouden. De recherche doet nog onderzoek naar het voorval. Waarom de verdachte werd opgepakt is niet bekend.


Vuurwerkschade

MAARSSENBROEK >  Vrijdag 3 december, rond 19.30 uur raakte een auto in Maarssen door zwaar illegaal vuurwerk flink beschadigd. De auto stond geparkeerd in de wijk Bloemstede. De politie start een onderzoek en de recherche zoekt daarbij dringend getuigen die mogelijk meer weten. Enkele getuigen verklaren dat zij na het afgestoken vuurwerk een scooter zagen wegrijden vanaf de plaatst waar de auto geparkeerd stond. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets (verdachts) gezien of gehoord hebben rond 19.30 uur in de omgeving van de Bloemstede in Maarssenbroek. Heeft u camerabeelden uit de omgeving in uw bezit die ons kunnen helpen met het onderzoek? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem een melding doen? Bel dan 0800-7000.


Fietsendief

DE MEERN > Een mooie slag in de strijd tegen fietsendiefstal. De politie in De Meern heeft dinsdag een fietsendief gepakt. In zijn schuur werd een bonte verzameling fietsattributen aangetroffen. 'Herkent u uw spulletjes? Svp contact politiebureau De Meern via 0900-8844 dan kunnen we er een mooie zaak van maken,' zo is de oproep van de politie. Kijk op www.varnws voor de foto met de gestolen spullen.