Mishandeling

VLEUTEN > Op woensdag 8 december omstreeks 16.00/16.15 uur, heeft er een mishandeling plaatsgevonden bij het afvalscheidingsstation De Stits aan de Mostperenlaan. Hierbij is het slachtoffer meerdere keren op het hoofd geslagen en daardoor ten val gekomen. Zelfs toen het slachtoffer op de grond lag werd hij nog geschopt. Het slachtoffer is naar de huisarts gegaan met mogelijk letsel aan het gezicht. Op het terrein van de gemeente waren meerdere burgers aanwezig, heeft u iets gezien van de mishandeling? Neem dan contact op via 0900-8844.


Sporten

LEIDSCHE RIJN > Vrijdag 17 december zijn er gratis sport- en spelactiviteiten voor jongeren in het Willem-Alexanderpark in Leidsche Rijn. Kom tussen 15.00-17.00 uur langs en geniet van een sportieve middag. Er is voetbal, freerunning, slackline en stagefighting. 


Statushouders

WOERDEN > In 2021 heeft Woerden minder mensen met een vluchtelingen achtergrond voorzien van een huis dan door het Rijk verplicht was. Hierdoor kregen de reguliere woningzoekenden op de sociale huurwoningmarkt tijdelijk wat meer lucht. Om de verplichte taakstelling in 2022 wel te realiseren, stelt het college de raad voor om akkoord te gaan met maximaal 40 woningen voor statushouders in 2022. 

Lees meer op www.varnws.nl


VARnws in feestmaand

LEIDSCHE RIJN > VARnws komt de komende weken gewoon uit in print, dus op donderdag 23 december en donderdag 30 december gewoon in uw brievenbus en dat geldt ook voor de eerste week in januari op donderdag 6 januari. En natuurlijk zijn we er ook digitaal op de site en via de nieuwsbrief, die elke donderdagochtend al vroeg verschijnt met ook nieuwe artikelen.