Koplampdieven

DE MEERN > In De Meern zijn dinsdagochtend heel vroeg drie koplampdieven opgepakt, die net hun slag hadden geslagen. De diefstal was rond 05.00 uur op de Dampkring en de dieven waren heel goed herkenbaar op de camerabeelden bij de woning.
'Kijk hier doen we het voor! Na kort onderzoek direct van bed gelicht. Drie arrestaties en twee sets koplampen aangetroffen. Allemaal druk met vervolgonderzoek hier op het politiebureau De Meern,' twitterde de politie.


Overleden

LEIDSCHE RIJN > In een appartementencomplex aan de Fletcher Hendersonstraat in Terwijde is maandagavond een overleden persoon gevonden. Volgens de politie is de persoon onder 'verdachte omstandigheden' aangetroffen. Om wat voor omstandigheden het gaat, kon een woordvoerder van de politie nog niet vertellen. Ook is nog niets bekendgemaakt over de identiteit van het slachtoffer. De recherche heeft een groot deel van de avond onderzoek gedaan in het complex. 

Kijk op www.varnws.nl voor het laatste nieuws rond deze zaak.


VARnws in feestmaand

LEIDSCHE RIJN > VARnws komt volgende week alleen digitaal uit door de vakantie, onzekerheden rond corona en de lockdown. Het is een complete krant met advertenties en familieberichten. De krant is te vinden op www.varnws.nl. Via onze nieuwsbrief kunt u de krant al donderdagochtend in uw mailbox krijgen met ook extra artikelen. Op donderdag 6 januari valt er weer een papieren krant in de bus.