IJs en weder dienende zijn de werkzaamheden in maart klaar.
IJs en weder dienende zijn de werkzaamheden in maart klaar.

Invalidenparkeerplaats tijdelijk verplaatst

MAARSSENBROEK > De drie invalidenparkeerplaatsen bij de ingang bij de Hema aan het Bisonplein zijn tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de weg op de parkeerplaats van Safari.


De invalidenparkeerplaatsen bevinden zich nu direct aan de rechterkant als men het parkeerterrein oprijdt. De invalidenparkeerplaatsen zijn op de oorspronkelijk plaats weer beschikbaar als de werkzaamheden bij de ingang van de Hema zijn afgerond. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden, maar wel voor de totale oplevering van het Bisonplein in Maarssenbroek bij het winkelcentrum. De parkeerplaatsen worden verplaatst omdat de stenen worden weggehaald bij deze ingang naar het plein.
Handhavers en politie gaan ook controleren met zo nodig ook boetes als de invalidenparkeerplaatsen onrechtmatig worden gebruikt.

Vanaf maandag 11 januari zijn de wegwerkzaamheden begonnen bij de ingang van het Bisonplein aan de Noordzijde. Dit is de kant waar het winkelend publiek de ingang naar de Hema kan nemen. De weg wordt opengebroken zodat auto’s en fietsers niet langer kunnen parkeren. Voor voetgangers van en naar het winkelcentrum blijft er een strook over om de verschillende ingangen te bereiken en langs het gebouw te lopen. Met de breedte van de loopstrook is rekening gehouden met de coronarichtlijnen, zodat voldoende aftand mogelijk is.
Als de weersomstandigheden en de coronamaatregelen het toelaten, wordt het nieuwe Bisonplein in maart in gebruik genomen. Dan komt ook de weekmarkt terug op het plein.