Zomeravondcup

UTRECHT > Na een jaar van bijna alleen maar trainen en geen uitdaging van een hardloopwedstrijd, hoopt Hellas in 2021 de 39e Zomeravondcup te organiseren. 'De voorbereidingen worden zover als mogelijk opgestart zodat we bij groen licht direct de inschrijving kunnen openen. Er is een hardloopwedstrijd in mei gepland en drie hardloopwedstrijden in juni. Zodra er meer zekerheid is over het al of niet doorgaan van de hardloopwedstrijden laten we dit met een volgende Nieuwsbrief aan jullie weten', aldus de organsiatie. Op de website vind je natuurlijk ook altijd het laatste nieuws. Afgelopen jaar heeft iedereen een 5 en/of 10 km op het Zomeravondcup parcours kunnen lopen. Het kan nog steeds dus daag jezelf uit en verbeter de tijden! De speciale 'ZomerAvondCup-solo challenge' is weliswaar gesloten, maar het ZomerAvondCup-solo segment op strava kun je blijven lopen. Voor meer informatie kijk op: www.zomeravondcup.nl.


Triatlon

BREUKELEN > Triatlonvereniging Breukelen heeft de jaarlijkse wedstrijd afgelast. Het evenement met zwemmen, hardlopen fietsen door de regio stond gepland voor 1 mei. maar gaat dus niet door. Helaas, net als de editie van 2020. Wij wensen iedereen in deze tijden veel gezondheid en sterkte, en blijf vooral trainen. We hopen in 2022 weer een succesvol evenement te kunnen organiseren', aldus het bestuur.


Trainer Maarssen

MAARSSEN > Marco van der Meer is ook komend seizoen trainer van Maarssen. De inwoner van Breukelen is sinds 2017 werkzaam op sportpark Daalseweide en leidde de ambitieuze club in 2019 naar de tweede klasse. Vorig seizoen stond Maarssen daarin aan kop, maar vanwege het coronavirus ging er een streep door de promotiekansen. In de huidige competitie is de ploeg van Van der Meer met negen punten uit drie duels opnieuw de lijstaanvoerder.


Zwanenkamp

MAARSSENBROEK > De wijk Zwanenkamp heeft sinds deze week een eigen besloten facebookpagina op initiatief van een bewoonster. 'Deze pagina is bedoeld voor bewoners van deze wijk, zodat we gemakkelijk spullen kunnen aanbieden of aangeven als we ergens naar op zoek zijn. Hopelijk kunnen we elkaar op deze manier helpen met van alles! Denk aan het te koop of gratis aanbieden van spullen, vermiste kat, op zoek naar een oppas. Meld je aan en doe mee. Wellicht kunnen we ook dingen voor elkaar betekenen zoals boodschappen doen voor iemand', zo laat de wijkcommissie Zwanenkamp weten. Kijk op www.zwanekamp.info.


Brand

LEIDSCHE RIJN > Tijdens werkzaamheden is er woensdag brand ontstaan in de spouwmuur van een pand aan de Kruidnagelweg in Leidsche Rijn. Het viuur breidde uit naar vijf woningen De woningen zijn nog in aanbouw, er is niemand gewond geraakt. De schade is aanzienlijk. Kijk voor meer informatie

op www.varnws.nl