Afbeelding
Owner

Dierenhulpverlening Woerden en omstreken bestaat 40 jaar

HARMELEN > Het is feest in Harmelen bij Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o., want de organisatie bestond woensdag 40 jaar.


De stichting is opgericht in 1981 en werd eerst gehuisvest in Woerden. In 2013 was er de verhuizing naar de Reijerscopse Overgang in Harmelen, 'Iedere dag zetten tientallen vrijwilligers zich met veel liefde en enthousiasme in voor het dierenwelzijn in de regio en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 244 vrijwilligers. Van ambulancemedewerkers en verzorgers in het asiel tot aan centralisten en het bestuur. Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken is geen commerciƫle instelling en draait volledig op vrijwilligers. Voor de financiering zijn we onder andere afhankelijk van bijdragen van gemeenten binnen ons werkgebied en van giften', aldus het bestuur.
'Dit feest vieren we graag met jullie allemaal, met een open dag zodra het weer mag en kan. Tijdens onze jaarlijkse open dag stellen wij ons asiel open voor publiek met activiteiten voor jong en oud en leuke braderiekraampjes. We gaan duimen voor een nieuwe editie rondom dierendag, in oktober! Wil je nu al meer weten over wat onze vrijwilligers doen in het asiel of waar jouw donatie terechtkomt? Dan kun je op https://dierenhulpverleningwoerden.nl een korte video bekijken voor een kijkje achter de schermen. Tot slot spreken we graag onze dank uit aan alle vrijwilligers, donateurs en andere vrienden van de stichting. Dankzij hun steun bestaan we nog en kunnen we dagelijks dieren blijven helpen.' Meer informatie op dierenhulpverleningwoerden.nl. Donaties en vrijwilligers altijd welkom.