Afbeelding

Kinderboerderij Otterspoor gaat verbouwen

Winkeltje in de boerderij voor meer inkomsten

MAARSSENBROEK > Kinderboerderij Otterspoor is dicht wegens de corona-maatregelen, maar de vrijwilligers zitten niet stil.


'We gaan volgende week beginnen met een verbouwing van de boerderij. Een verbouwing waarbij we de keuken gaan opknappen en meer een winkeltje in de boerderij gaan maken', aldus het bestuur van de kinderboerderij in het Maarssenbroeke wijkpark bij Reigerskamp.

'Zoals jullie inmiddels vast wel weten verwacht de gemeente van ons dat we steeds meer geld zelf gaan verdienen. We willen dit onder andere doen door onze verkoop van ijs, koffie, snoep en dergelijke te verhogen. Hier is echter meer ruimte voor nodig. We hebben een eenmalige subsidie gekregen van de gemeente om te investeren om onze zelfredzaamheid te vergroten.

Door de inbraak eind december zijn onze plannen versneld. We hebben de afgelopen tijd ook flink wat sponsors gevonden die ons willen helpen. Maar we zijn nog op zoek naar meer hulp.'

Wil je zelf helpen? Of weet je nog sponsors voor ons of handige klussers? Het bestuur hoort het graag.

'Een stukadoor of misschien een keukenboer die een eenvoudig keukenblok wil sponsoren? We zullen op de website nog een wensenlijst plaatsen. Wil je helpen of sponsoren? Stuur een mailtje naar kinderboerderij.otterspoor@gmail.com en we nemen contact met u op', aldus het bestuur.

'We vinden de verbouwing spannend maar hebben er ook vertrouwen in dat we over een week of 6 een heel mooi resultaat hebben, waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Uiteraard houden we u via de website, facebook en twitter op de hoogte.'

Inmiddels komt de lente er ook weer aan met alle geboortes. ‘We zijn al aan het wachtlopen, het wordt spannend’, aldus de vrijwilligers en kijk voor het geboorteschema op de facebookpagina van de kinderboerderij.