Voetbaldag DWSM

MAARSSEN > Zaterdag 20 maart houdt DWSM een voetbaldag voor de jeugd. Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee en kom kennismaken met onze voetbalclub en trainers. Uiteraard is iedereen tot 18 jaar welkom. De voetbaldag is van 10.30 tot 12.30 uur. Dus geef je snel op! Mail naar dwsmmaarssen@hotmail.com met je naam en geboortedatum. Let op: toeschouwers zijn helaas niet toegestaan, tenzij in de aankomende persconferentie d.m.v. versoepelingen het toch mogelijk wordt gemaakt.


Stadsbaantunnel

LEIDSCHE RIJN > De Stadsbaantunnel is 3 keer per jaar een nacht dicht voor het standaard onderhoud. De volgende nachten wordt gewerkt: vrijdag 5 op 6 maart (20.00 tot 06.00 uur), vrijdag 25 op 26 juni (20.00 tot 06.00 uur), vrijdag 29 op 30 oktober (20.00 tot 15.00 uur). Na de onderhoudsnacht staat een oefening gepland in de Stadsbaantunnel. Wat gebeurt er allemaal? Controleren, onderhouden en opnieuw certificeren van de ruim 50 technische systemen in de tunnel (ventilatie, noodtelefoons, vluchtdeuren, omroepinstallaties en camera’s). Schoonmaken systemen, binnenkant en buitenkant van de tunnel. Het groen rondom de tunnel verzorgen en onderhouden. Dit onderhoud is nodig om de tunnel veilig te blijven gebruiken volgens de regels. 'Bij een dichte tunnel leiden we het verkeer om via de Langerakbaan, Het Zand, Terwijdesingel en de Vleutensebaan (en omgekeerd)', zo laat de gemeente Utrecht weten.


FC Breukelen

BREUKELEN > Hoofdtrainer Frans Schuitemaker heeft zijn contract bij FC Breukelen verlengd tot het eind van het seizoen 2021/2022. In goed overleg is besloten dat dit ook het laatste seizoen is van Frans bij FC Breukelen, zo meldt de club op hun site. Keeperstrainer Willem Minnen, fysio Swam Tan en de teammanager Kelle van Schaik als ook elftalleider André van Dijk blijven ook het komende seizoen en daar zijn we hartstikke blij mee. Helaas is er een vacature ontstaan voor trainer-assistent. Tom Kalkhuis heeft om begrijpelijke privé-redenen aangegeven een stapje terug te moeten doen wat wij natuurlijk ontzettend jammer vinden', aldus FC Breukelen. 'Ook bij de O23 hebben wij een vacature omdat Anthony Moleman na de geboorte van zijn derde kind meer tijd aan zijn familie wil besteden en ook dat kunnen we alleen maar begrijpen.'


Ploggen

MAARSSENBROEK > 'Voor de derde keer gaan we in het wijkpark ploggen = wandelen en zwerfvuil opruimen. Op zondag 7 maart om 12.00 uur starten we bij de kinderboerderij Otterspoor met een bakkie koffie', aldus de Vrienden van het wijkpark Maarssenbroek. 'Voor knijpers en zakken wordt gezorgd. We streven ernaar het gehele wijkpark in het voorjaar weer schoon te maken. Onze inzet sluit goed aan bij de actie van de gemeente Samen Schoon, Heel en Veilig Maarssenbroek. Geef je even op als je meedoet via vrienden@wijkparkmaarssenbroek.nl.