De uitreiking van de prijzen.
De uitreiking van de prijzen.

Uitreiking prijzen van de valentijnsactie

STICHTSE VECHT > Vele activiteiten kunnen niet doorgaan in deze tijd, maar gelukkig zijn er toch veel manieren om met elkaar in gesprek en in verbinding te blijven.


Daarom bezocht het team ‘Samen tegen eenzaamheid SV' op 12 en 13 februari vier dorpen in de Stichtse Vecht om mensen een hart onder de riem te steken vanuit de valentijnsgedachte.
Op straat kregen ze deze dagen veel enthousiaste reacties van de meer dan 210 inwoners in de dorpen. Mensen die ze spraken en de actie steunden, vertelden over hun ervaringen. Hoe ze betrokken zijn bij anderen, door iemand te bezoeken, met iemand te praten of te helpen.
'Naast dat we in gesprek gingen over het thema eenzaamheid, stonden er wensbomen in Maarssen en Maarssenbroek en was er een kleine prijsvraag in Loenen, Breukelen en Kockengen. De COOP Kockengen, Jumbo Breukelen en Loenen en de bakkerijen van Dommelen en Both ondersteunden dit initiatief en hebben de prijzen geschonken voor de winnaars', aldus het team van Samen tegen Eenzaamheid.
'We hopen dat deze valentijnsgedachte het hele jaar door kan blijven bestaan. Dat inwoners in contact blijven met elkaar en elkaar steunen en helpen door de coronaperiode. Mocht je na het lezen een vraag hebben of willen praten? Neem dan contact op. Je kunt mailen naar: info@samentegeneenzaamheidsv.nl. Laat je hart sneller kloppen, doe met ons mee, like onze facebookpagina, vraag om de nieuwsbrief. Laten we met elkaar de eenzaamheid doorbreken. Kijk voor meer informatie op www.samentegeneenzaamheidsv.nl of volg ons op social media.'