Afbeelding

Graag Gedaan en Hip Helpt zoeken vrijwilligers

STICHTSE VECHT > Ben jij ook iemand die anderen ziet staan? Wil je je talenten benutten en je inzetten voor iemand die niemand heeft?


Graag Gedaan en HiP Helpt Stichtse Vecht brengen je als vrijwilliger in contact met buurtgenoten die hulp nodig hebben bij alledaagse dingen en die niet op anderen kunnen terugvallen.
Bijvoorbeeld hulp bij eenmalige praktische klusjes in om het huis. Ook begeleiding bij het bezoek aan een arts kan meer dan welkom zijn, net als samen gezellig een kopje koffie drinken, of een wandeling maken. En in deze coronatijd kun je je buurtgenoten al heel blij maken als je de boodschappen voor hen doet of hen met de auto naar de priklocatie brengt.
Je kunt je aanmelden bij algemeen coördinator Bertine Oosthoek via telefoonnummer (0346) 700200 of de app downloaden via de website hiphelpt.nl/stichtsevecht en een eigen profiel aanmaken. Zowel voor nieuwe vrijwilligers van Graag Gedaan als voor HiP Helpt Stichtse Vecht wordt z.s.m. een intakegesprek ingepland en een VOG-verklaring aangevraagd.
Hulpdienst Graag Gedaan en HiP Helpt Stichtse Vecht werken nauw samen en zijn aanvullend bereikbaar. Graag Gedaan houdt spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur in het loket in de hal van het Heijcop te Breukelen en is dan tevens telefonisch bereikbaar op nummer (0346) 263800.
HiP Helpt SV kunt u op dinsdag en donderdag bellen op telefoonnummer (0346) 700200, maar u kunt ook direct uw hulpvraag aanmelden bij de digitale helpdesk via www.hiphelpt.nl/stichtsevecht.