Tennis

LOENEN > Onder een stralende zon was het bij LTC Loenen volle bak op sportpark De Heul, liefst 44 kinderen waren op de tweede Kids-Patat-Tennis instuif van dit jaar afgekomen. Na de Koningsdag-activiteiten op school bleek er voldoende energie over om intensief op de tennisbanen met bal en racket bezig te gaan. Na met veel animo de aanwijzingen van de tennisleraren van CTO - grotendeels - te hebben gevolgd, was het patatje van ‘Hans en Frietje’ voor de kinderen na afloop meer dan verdiend! De volgende Kids-Patat-Tennis instuiven zijn vrijdagmiddag 21 mei, 18 juni, 17 september en 29 oktober. Deze instuif-middagen zijn zowel voor leden als niet-leden. Inschrijven hiervoor kan tot uiterlijk de donderdag vóór de instuif via het aanmeldingsformulier op de site van de tennisclub.


Planten verkoop

KOCKENGEN > Op vrijdag 30 april van 10.00-18.00 uur en op zaterdag 1 mei van 9.00-14.00 uur staat Voetbal Vereniging Kockengen weer op het Driestammenplein met een prachtig assortiment tuin- en perkgoed. Rechtstreeks van geselecteerde kwekers en A1 kwaliteit. 'U kunt bij ons terecht voor Geraniums, Geraniums in hangpotten, Spaanse Margrieten, Lobelia, Verbena en Petunia in diverse prachtige kleuren. Ook voor uw potgrond kunt u bij ons terecht. De tuin en perkplanten kosten 1,50 euro per stuk of 4 voor 5 euro. Uiteraard houden wij ons aan de corona maatregelen.'


Voetbaldag

MAARSSEN > Wil je ook voetballen bij een gezellige, sportieve en groeiende vereniging? Dan ben je bij DWSM aan het goede adres. Sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met plezier haal je de beste resultaten en door resultaten groeit het plezier. Zij zijn op zoek naar jeugdspelers, senioren en/of hele teams. Zondag 16 mei van 10.30 tot 12.30 uur hebben zij een leuke dag in het vizier voor de jeugdspelers. Deze dag staat in het teken van leuke trainingen, plezier met elkaar. Iedereen is welkom zowel jongens als meisjes van 5 t/m 13 jaar. Past dit bij jou en wil je graag een keer kennismaken of meedoen meld je dan aan voor de voetbaldag via dwsmmaarssen@hotmail.com o.v.v. naam en geboortedatum.


Maaltijdservice

STICHTSE VECHT > Welzijn Stichtse Vecht bezorgt in de gemeente vries-verse maaltijden aan huis bij ouderen, mensen met een beperking, langdurig zieken, mantelzorgers en voor degenen die geen gelegenheid hebben zelf te koken. Juist nu ten tijde van de pandemie kan deze service een enorme uitkomst bieden. De maaltijden worden iedere woensdag aan huis geleverd. Er is een ruim en gevarieerd aanbod met vegetarische en natriumarme maaltijden, soepen en desserts. De kosten per maaltijd zijn 5,25 euro. Een verpakking bevat zes maaltijden en deze zijn in de vriezer lang houdbaar. U hoeft niet wekelijks een bestelling te doen, ook een tijdelijke bestelling in geval van ziekte of elke andere frequentie is mogelijk. Bestel een introductiepakket van zes maaltijden voor 20 euro. Voor meer informatie Chantal Werensteijn (0346) 290710 of c.werensteijn@welzijnsv.nl.