Potloodventer

MAARSSEN > De meeste mensen gaan in de natuur wandelen voor hun rust. Maar helaas was er donderdagochtend een man die deze rust verstoorde door mensen lastig te vallen bij de Maarsseveense Plassen. Hij heeft daar aan minimaal 2 vrouwen zijn geslachtsdeel laten zien, zo meldt de politie. Daarbij betastte hij zichzelf ook. En dat is natuurlijk gedrag dat echt een grens over gaat! ‘Gelukkig heeft een van de vrouwen snel een melding gedaan. Omdat we dit erg serieus nemen, hebben we de man gezocht in de omgeving. Met succes!. We vonden een man die precies overeenkwam met de omschrijving van twee getuigen. Deze 36-jarige man uit Utrecht is aangehouden als verdachte. Ook onderzoeken we of hij dit vaker heeft gedaan’, aldus de politie.
Is jou nu ook zoiets overkomen? Meld het dan! Bel 112 op het moment dat je zoiets ziet of je onveilig voelt. Achteraf kun je ook meldingen doen via 0900-8844. En als je het lastig vindt of je schaamt, kun je melden via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.


Krant volgende week

STICHTSE VECHT > Volgende week komt VARnws een dag eerder uit in verband met Hemelvaart op donderdag 13 mei . De krant valt dan woensdag 12 mei in de brievenbus. Dus gaarne kopij vroeger aanleveren.


Zware wind

MAARSSEN > De stevige wind met harde windstoten heeft op sommige plaatsen voor problemen gezorgd. Bij de Sweserengse weg in Maarssen moest de brandweer in actie komen toen een boom dreigde om te vallen op het fietspad. En het was dinsdag net de dag van het ophalen van het plastic afval. Op sommige plaatsen moest de afvalinzamelaar even zoeken waar alle zakken naartoe waren gewaaid.