Leer spelenderwijs de beginselen van hockey.
Leer spelenderwijs de beginselen van hockey.

Kosteloos een middag hockey proberen bij MHV

MAARSSEN > De Maarssense Hockeyvereniging (MHV) verzorgt in samenwerking met Hockeyschool Panasj op zaterdag 5 juni de DentiQ-Tulpencursus.


De cursus op sportpark Oostwaard biedt kinderen de mogelijkheid kennis te maken met hockey, teamsport in de buitenlucht en de gezellige vereniging. Inschrijven voor de cursus kan tot 1 juni. Deelname is gratis en verplicht tot niets.
De kinderen kunnen lekker plezier maken samen op een leuke en leerzame sportmiddag onder begeleiding van professionele trainers en jeugdspelers van de vereniging. MHV en Hockeyschool Panasj weten met de ervaring uit het afgelopen jaar uitstekend invulling te geven aan hockeyactiviteiten in tijden van corona. Uiteraard met een aantal aanpassingen om de veiligheid te garanderen, maar hockey is een buitensport die zich daar bij uitstek goed voor leent. En dat laat de vereniging de jonge deelnemers aan de cursus graag zelf ervaren.

MHV nodigt alle kinderen, die voor 1 oktober 2021 dit jaar 6 jaar oud zijn, uit om tijdens de cursus spelenderwijs de beginselen van het hockeyspel te leren. Maar vooral staat het plezier van samen sporten centraal tijdens de cursus, waarvoor kinderen zich alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen opgeven. Aanmelden kan nog tot 1 juni. Aanvang 14.30 uur, deelname is gratis.

Ook is er nog plek voor oudere jeugd- en nieuwe volwassen leden. Iedereen die wil kennismaken met hockey is welkom bij de vereniging om gratis proeflessen te volgen.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.mhvmaarssen.nl.