VIOD

TIENHOVEN > Kom jij bij VIOD in Tienhoven voetballen? De jeugdteams voor het seizoen 2021-2022 zijn bijna bekend. Voor de meeste teams zijn zij op zoek naar spelers die de jeugdteams willen komen versterken. De VIOD jeugd bestaat volgend seizoen uit een JO8, een JO10, een JO11 en een JO13 en in al deze teams is nog plaats. Ook een JO17 hoort nog tot de mogelijkheden, maar dan hebben ze daar ca 4-5 spelers voor nodig om hier weer een volwaardig team van te maken. Heb jij zin om te gaan voetballen bij een kleine vereniging waar iedereen evenveel aandacht krijgt, de contributie het laagst is in de regio, het plezier voorop staat en (bijna) iedereen elkaar kent, meld je dan aan bij VIOD. Je kunt dit doen door naar www.csvviod.nl te gaan en te klikken op de button 'lid worden'. Als je de sfeer wil proeven kun je je aanmelden om de rest van dit seizoen vrijblijvend gratis mee te trainen. VIOD speelt en traint op sportpark Tienhoven, Dominee Ulferslaan 25, 3612 BH Tienhoven.


Goud Inkoop Bus

VLEUTEN >De goudprijs staat historisch hoog en een bezoek aan de bekende goudbus met een gratis taxatie kan dus zeker de moeite waard zijn. De Goud Inkoop Bussen van Juwelier van Moorsel komen elke week in de Vechtstreek. De bus staat op dinsdag 1 juni tussen 10.00 en 16.30 uur op de weekmarkt in Vleuten aan de Hindersteinlaan. En op woensdag 2 juni in Maarssenbroek in Bisonspoor bij de ingang van het zwembad Safari. Kijk ook op www.goudinkoopbus.nl voor alle informatie en mogelijkheden. De ervaren goudsmeden in de bus taxeren de inruilwaarde van de gouden en/of zilveren sieraden en ook munten, tandengoud en zelfs zilveren bestek en couverts. Na de taxatie, die geheel vrijblijvend en kosteloos is, kan het getaxeerde bedrag direct contant aan de klant uitgekeerd worden. Misschien een leuk extraatje voor een cadeautje? Wilt u een advies over een reparatie aan uw gouden of zilveren sieraden, kom dan ook even langs in de Goud Inkoop Bus.


Nierstichting

STICHTSE VECHT > In de week van 19 t/m 25 september wordt de collecte voor de Nierstichting gehouden. Hopelijk kunnen we dan weer met een gerust hart de huis-aan-huiscollecte houden. Zij zijn nog wel op zoek naar uitbreiding van de trouwe groep collectanten. Het kost je ongeveer 2 uurtjes. De Nierstichting werkt aan een toekomst met zo weinig mogelijk nierziekten Zo werkt zij via concrete projecten en onderzoeken aan preventie: mensen met een nierziekte eerder opsporen en behandelen; transplantatie: kortere wachttijd voor een donornier; de draagbare kunstnier: een apparaat dat falende nieren continu vervangt en op het lichaam kan worden gedragen; zelfmanagement: nierpatiƫnten nieuwe mogelijkheden bieden om zelf de regie te houden over ziekte en behandeling; directe ondersteuning van nierpatiƫnten op sociaal, financieel en maatschappelijk gebied. Vanaf 24 mei t/m 20 juni kunt u uw statiegeldbonnen bij Albert Heijn Breukelen doneren aan de Nierstichting. Aanmelden via lverhoef@ziggo.nl.