Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van de oefenavond van Schietsportvereniging Loenen. Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 84, M. Sloeserwij: 83. Klasse B: B. Bolderdijk: 79, J. Egmond-v. Asselen: 79. Klasse D: R. Boekeloo: 70, M. Haars: 75, K. den Hertog: 65, J. van ’t Hoff: 72, J. Kaashoek: 45, T. Timmerman: 21. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 75, N. Looyenga: 76, P. Visser: 85. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 86, J. Bunschoten: 84, P. Bijma: 84, M. v.Egmond: 64, M. Kaashoek: 25, M. Schoon: 89, M. Schulpen: 82. Jeugd Luchtgeweer. M. Knoet: 50, L. Simons: 34.


Fiets je Fit

BREUKELEN > We gaan weer samen fietsen! Heeft u behoefte aan wat meer beweging op de fiets? En lijkt het u leuk met een groep redelijk sportieve 55-plussers de Vechtstreek te ontdekken? Dan is Fiets je Fit iets voor u! Fietst u donderdagmiddag 24 juni mee? Ze fietsen een mooie tocht van zo´n 35 kilometer en er zijn geen kosten aan verbonden. Om 13.00 uur starten ze vanaf de Kerkbrink voor het Regthuys in Breukelen. U hoeft niet over een racefiets te beschikken. Een gewone fiets of e-bike voldoet prima, want er wordt op normale snelheid gefietst. De fietstocht staat onder deskundige leiding van vrijwilligers van Toerclub Breukelen en leidt u over prachtige weggetjes rondom Breukelen. Onderweg wordt gerust onder het genot van een kop koffie of thee. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met John Engels: (0346) 261441. Meerijden levert niet alleen een betere conditie op, u komt ook in contact met andere sportievelingen en u ontdekt een mooi stukje Vechtstreek. Meer informatie over de fietsactiviteiten van Toerclub Breukelen op www.tcbreukelen.nl.


Voetbaldag

MAARSSEN > De Nationale Voetbaldag op zaterdag 12 juni is de gelegenheid om ongedwongen kennis te maken met voetbal. VV Maarssen nodigt alle belangstellenden uit om dan de voetbalsfeer te komen proeven bij deze gezellige voetbalvereniging. Iedereen is welkom van 10.00-13.00 uur, er is gratis limonade en een springkussen. Als kers op de taart komt Marco van Basten van 12.00-12.30 uur naar de Nationale Voetbaldag bij VV Maarssen. Hij zal aan de eerste tien nieuwe inschrijvingen een gesigneerd boek overhandigen, handtekeningen uitdelen en een selfie maken met wie wil. Het initiatief voor de Nationale Voetbaldag is ontstaan vanuit het enthousiasme rond het EK. Om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding. Leden delen namelijk veel meer dan een goeie pot voetbal. De Nationale Voetbaldag bij VV Maarssen op zaterdag 12 juni een activiteit voor leden én niet-leden. De club laat daarmee zien dat het een ontmoetingsplek is voor iedereen. VV Maarssen onderscheidt zich door plezier te bereiken via kwaliteit van de trainingen. De leden zijn trots op de club en dat werkt door. VV Maarssen is een begrip in de regio, met ruim 700 jeugdleden en een breed scala aan teams, van de jongste Benjamins tot Onder-23. Kom zelf ervaren hoe leuk voetbal kan zijn tijdens de Nationale Voetbaldag.