Berend draagt de voorzittershamer over aan Sanne.
Berend draagt de voorzittershamer over aan Sanne.

Nieuwe voorzitter voor
FC Breukelen

BREUKELEN > Tijdens de Algemene Leden Vergadering is Sanne Schuurman unaniem gekozen tot opvolger van vertrekkend voorzitter Berend van Bon.


Berend had in een eerder stadium dit seizoen aangegeven de voorzittershamer over te willen dragen. Na 5 jaar voorzitterschap was het tijd voor een nieuw gezicht, aldus Berend. Zijn beide zonen waren inmiddels niet meer als voetballer actief bij FC Breukelen en door drukte vanuit andere (bedrijfs)activiteiten had Berend besloten zijn positie als voorzitter vacant te willen stellen. Berend kijkt met groot genoegen terug op de afgelopen 5 jaar bij FC Breukelen. De vereniging, en met name de jeugdafdeling, groeit en bloeit als nooit tevoren en het hoogtepunt van zijn voorzitterschap is de vernieuwing van het hoofdveld met een prachtig kunstgrasveld. Namens alle leden is Berend tijdens de vergadering in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor alle energie en tijd die hij in de vereniging heeft gestopt.
Berend is opgevolgd door Sanne Schuurman uit Breukelen, bedrijfsmatig actief als partner van Guarda advocaten aan de Straatweg. Sanne loopt al een aantal jaren rond bij FC Breukelen als leider van het team van zijn zoon (op dit moment voetballend in de JO11). Al snel na de aankondiging dat Berend zou gaan stoppen, was Sanne in beeld als opvolger. Een delegatie van het bestuur is met Sanne in gesprek gegaan en al snel bleek dat er een klik was tussen Sanne en de overige bestuursleden. Na een introductie van Sanne op de ALV is hij met algemene stemmen gekozen tot nieuwe voorzitter van FC Breukelen voor een termijn van 3 jaar.