Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: A. v.’t Hoff: 90. Klasse A: T. v. Egmond: 73. Klasse D: M. Haars: 83, T. Timmerman: 21. Klein Kaliber Pistool (KKP): G. Degen: 81, L. Delput: 67, T. Mulder: 67, F. Roefs: 42, P. Visser: 86. Klein Kaliber Karabijn (KKK): H. Blokzijl: 87, B. Bolderdijk: 52, J. Bunschoten: 84, T. v. Egmond: 55, M. Kaashoek: 55, N. Looyenga: 94, M. Schoon: 91, M. Schulpen: 78. Jeugd Luchtgeweer: M. Knoet: 42, J. Tieman: 10.


Timmerdorp

MAARSSEN > Een van de vaste activiteiten voor de Maarssense jeugd aan het einde van de zomervakantie, het Timmerdorp, gaat niet door dit jaar. 'In verband met corona hebben we het besluit moeten nemen om dit jaar geen timmerdorp te organiseren. Als organisatie kunnen we, met de huidige coronarichtlijnen en de onzekere situatie in de nabije toekomst, niet op verantwoorde wijze dit evenement organiseren. Wij hopen in 2022 wel weer een timmerdorp te organiseren', aldus de organisatie over het schrappen van de populaire activiteit bij de Zogwetering naast het onderkomen van de welpen van de Jan Campertgroep.


Kickboksen

LOENEN > GSV Wilskracht gaat weer Kickboksen organiseren. De planning is om eind september 2021 te beginnen in de gymzaal aan de Keizer Ottolaan. Elke dinsdag- en vrijdagavond om 20.30 - 21.30 uur. Kickboksen zorgt voor een betere conditie, groter uithoudingsvermogen, spierkracht, vetverbranding, meer discipline en je zelfvertrouwen krijgt een boost. Met een lage instapcontributie is er geen reden meer om nu niet in beweging te komen. 7,50 euro per week (1x per week trainen), 12,00 per week (2x per week trainen). Schrijf je vast in op de website: www.gsvwilskracht.nl.


De Hoop

LOENEN > Vanaf zaterdag 3 juli gaat molen De Hoop in Loenen open. Elke zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur kan men weer terecht voor onze meelproducten. Ook bij de Jumbo blijft ons assortiment te koop. Er is beperkt toegang om de molen te bezichtigen. Onze gidsen verzorgen de rondleiding. Het terras aan de Vecht is open. Uiteraard gelden wel de coronabeperkingen met het aantal bezoekers en mondkapjes.



Stadsbaantunnel

LEIDSCHE RIJN > Vrijdag 25 juni van 20.00 tot 06.00 uur is er onderhoud aan de stadsbaantunnel in Leidsche Rijn. De tunnel is dan tijdelijk dicht. 'We leiden het verkeer om. Dit standaard-onderhoud vindt 3 keer per jaar plaats. We voeren allerlei controles uit voor het behoud van een veilige tunnel', aldus de gemeente. 'Controleren, onderhouden en opnieuw certificeren van de ruim 50 technische systemen in de tunnel (ventilatie, noodtelefoons, vluchtdeuren, omroepinstallaties en camera’s). Schoonmaken van systemen, aan binnenkant en buitenkant van de tunnel. En het groen rondom de tunnel verzorgen en onderhouden.