Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 90. Klasse B: B. Bolderdijk: 78. Klasse D: R. Boekeloo: 71, J. den Boer: 73, M. Haars: 81, J. van ’t Hoff: 60, J. Kaashoek: 83. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 78, A. v.’t Hoff: 89, F. Roefs: 43, M. Sloeserwij: 95. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 89, J. Bunschoten: 85, P. Bijma: 88, M. Schulpen: 92. Jeugd Luchtgeweer. T. Beukering: 64, S. v. Kooi: 29, S. Rijnsent: 69, T. Tange: 34.


Andy Warhol

BREUKELEN > Het Vechtstreekmuseum organiseert deze zomer weer rondleidingen door het park en tuinen van kasteel Nijenrode. Onze gids vertelt uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en toont de bezienswaardigheden in het park. Aansluitend is er een bezoek aan de unieke tentoonstelling over Andy Warhol, 'The business Artist'. Deze is door het Artfund Nyenrode opgezet en bestaat uit 33 originele, door Warhol gesigneerde, zeefdrukken uit de collectie van alumnus Lodewijk den Hengst, beter bekend als radio-dj Lex Harding. De tentoonstelling toont een aantal van zijn meest iconische werken zoals Campbell’s soup en de gezichten van Marilyn Monroe en Koningin Beatrix. Ook is een aantal unieke Mick Jaggers aanwezig, naast beroemde portretten van Mao, Lenin, Grace Kelly, Elizabeth Taylor en Jane Fonda. Op de zondagen 11 juli en 25 juli. De rondleiding start om 14.30 uur op de parkeerplaats van Nijenrode. De prijs bedraagt 17,50 euro p.p. en daarvoor krijgt iedere deelnemer ook de speciale catalogus van 88 pagina’s met alle getoonde werken. Voor meer informatie en bestelling tickets: www.vechtstreekmuseum.nl.


Zomerbingo

VREELAND > Op maandagmiddag 12 juli bent u weer van harte welkom om bingo te spelen in het Dorpshuis, Fetha 16 te Vreeland. Vanaf 13.30 uur bent u welkom, en om 14.00 uur gaat de bingo van start. Er worden 8 rondes gespeeld en na de bingo is er nog een loterij. Deelname is 6 euro voor 2 boekjes en 2 consumpties (koffie of thee) met iets lekkers. Voor de loterij zijn de kosten 50 ct per lot. En komt u voor het eerst? Dan ontvangt u een gratis lootje voor in de loterij ter kennismaking. Meer informatie op www.welzijnstichtsevecht.nl. U kunt voor deze bingo reserveren bij Anita te Gussinklo (0294) 232835 of 06-57257199.


Computer café

STICHTSE VECHT > Heeft u een probleem met uw laptop, computer, smartphone, tablet of e-reader? Vrijwilligers van het SCC helpen u graag na het maken van een afspraak in de bibliotheek Breukelen, Maarssen-Dorp, Maarssenbroek of Loenen. Zij verheugen zich om u weer ‘in het echt' te zien! Hiermee vervalt het Online Vragenuur op maandagmiddag. Hulp of een les vraagt u aan via het aanvraagformulier op de site van de bibliotheek of via een mail stichtsevechtcomputercafe@outlook.com, met vermelding van telefoonnummer en hulpvraag. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kunt u zich ook bij de balie opgeven.