Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van de schietsportvereniging Loenen Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. Sloeserwij: 81. Klasse B: B. Bolderdijk: 76, J. Egmond-v. Asselen: 83. Klasse D: R. Boekeloo: 62, M. Haars: 79, J. van ’t Hoff: 76, J. Kaashoek: 46, M. Kaashoek: 63, T. Timmerman: 39. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 72, A. v.’t Hoff: 86, F. Roefs: 50. Klein Kaliber Karabijn (KKK). J. Bunschoten: 78, P. Bijma: 84, N. Looyenga: 88, M. Schulpen: 91. Jeugd Luchtgeweer. T. v. Beukering: 35, M. Knoet: 48, S. v. Kooi: 40, S. Rijnsent: 64, L. Simons: 33, T. Tange: 16.


Tennis

BREUKELEN > LTV Breukelen, de tennisvereniging van Breukelen, organiseert dit jaar weer het Open Jeugd Toernooi. Het toernooi vindt plaats van 12 t/m 16 juli. Ons Open Toernooi (het OJTB) is voor jeugd tot en met 17 jaar, in de categorieën rood, oranje, groen en geel. We hopen dan ook vele jeugdspelers te ontvangen van andere clubs uit Stichtse Vecht of erbuiten. Naast tennis worden er ook leuke activiteiten georganiseerd met het thema Olympische Spelen.


Fiets je fit

BREUKELEN > De eerste Fiets je Fit tocht rondom Breukelen is verreden! Onze enthousiaste wethouder Hetty Veneklaas was op donderdag 24 juni een van de deelnemers aan de mooie maandelijkse Fiets je Fit tocht. Heeft u ook behoefte aan wat meer beweging op de fiets? En lijkt het u leuk met een groep redelijk sportieve 55-plussers de Vechtstreek te ontdekken? Dan is Fiets je Fit iets voor u! Fietst u op donderdag 29 juli mee? Ze fietsen een mooie tocht van zo´n 35 kilometer en er zijn geen kosten aan verbonden. Om 13.00 uur starten ze vanaf de Kerkbrink voor het Regthuys in Breukelen. U hoeft niet over een racefiets te beschikken. Een gewone fiets of e-bike voldoet prima, want er wordt op een rustige snelheid gefietst. De fietstocht staat onder deskundige leiding van vrijwilligers van Toerclub Breukelen en leidt u over prachtige weggetjes rondom Breukelen. Onderweg wordt gerust onder het genot van een kop koffie of thee. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met John Engels, (0346) 261441.


Overheid

STICHTSE VECHT > Wij moeten steeds meer zaken zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Je moet dan wel met een computer kunnen omgaan, en misschien een DigiD hebben. Veel mensen vinden het fijn als iemand daarbij helpt. Medewerkers van de bibliotheek zijn opgeleid om inwoners met dit soort zaken verder te helpen. Ze zoeken mee naar de juiste informatie of het juiste formulier. Eventueel verwijzen ze u door naar een andere organisatie binnen de gemeente. De hulp is gratis, u hoeft geen afspraak te maken en u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. De Informatiepunten zijn geopend als de bibliotheek open is. Kijk voor openingstijden: www.bibliotheekavv.nl/openingstijden.