Ongeluk

BREUKELEN > De politie en andere hulpdiensten moesten dit weekend in actie komen bij het talud bij de Corridor bij de A2. 'Wij werden gestuurd naar de Corridor in Breukelen, ter hoogte van het viaduct boven de A2. Aldaar zou een personenauto van het viaduct afgevallen zijn.  Ter plaatse troffen wij een verwond echtpaar aan in het voertuig. Gelukkig was zowel de ambulance als de brandweer snel ter plaatse om beide personen uit het voertuig te bevrijden en te behandelen,' aldus de politie Stichtse Vecht. 'Het bleek te gaan om een eenzijdig ongeval waarbij de bestuurder mogelijk onwel geworden was. De VOA (verkeers ongevallen analyse) is ter plaatse geweest om de situatie te beoordelen. Vervolgens is de weg weer vrijgegeven. Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet tijdens het ongeval.'


Koplampdieven

VLEUTERWEIDE > Koplampdieven hebben in de nacht van maandag op dinsdag weer toegeslagen in Vleuterweide. In de wijk De Rietvelden zijn meerdere koplampen gestolen. In de meeste gevallen ging het om een Volvo. 'Helaas zien we dit steeds vaker in ons hele werkgebied. Heeft u iets gezien of iets op beeld, dan horen wij dat graag! Verdachte situatie? Bel 112,' aldus de politie Vleuten-De Meern op Instagram.


VARnws in vakantietijd

STICHTSE VECHT > De hele zomer door verschijnt VARnws natuurlijk, met uitzondering van de donderdagen 29 juli en 12 augustus, dan verschijnt de krant alleen digitaal. Op www.varnws.nl kunt u dan gewoon alles lezen, zoals in een brievenbusversie. De krant op de site is gewoon een volledige uitgave met alle advertenties en familieberichten, dus u hoeft ook in de vakantie niets te missen. 

Meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief, daar zit de digitale krant altijd automatisch bij. Voor het aanleveren van kopij en advertenties verandert er niets. Zie onze site, facebook en Instagram.