Grote brand

REGIO > Ook de brandweerkorpsen van Maarssen en Breukelen zijn vannacht en vanochtend ingezet bij de grote brand in Soesterberg 'Samen met brandweer Breukelen is ons redvoertuig ingezet bij een grote brand in Soesterberg,' aldus de brandweer Maarssen op Instagram. In Soesterberg brak maandagavond een zeer grote brand uit op het bedrijventerrein bij de Richelleweg. Er zijn geen gewonden gevallen, maar de materiĆ«le schade is enorm. De brandweer had grote moeite het vuur snel onder controle te krijgen. Bijna alle panden, waaronder meerdere meubelzaken en een kringloopwinkel, zijn volledig in de as gelegd. Onder meer de Leen Bakker en een kringloopwinkel hebben vlam gevat en zijn niet meer te redden. 

Lees meer op www,varnws.nl


Bushokje

BREUKELEN > In de nacht van vrijdag op zaterdag is het bushokje aan de brugoprit in Breukelen vernield. Het glas van het hokje is stukgeslagen. De politie is op zoek naar tips. Als je iets weet, bel 0900-8844.

VARnws in vakantietijd

STICHTSE VECHT > De hele zomer door verschijnt VARnws natuurlijk, met uitzondering van de donderdagen 29 juli en 12 augustus, dan verschijnt de krant alleen digitaal. Op www.varnws.nl kunt u dan gewoon alles lezen, zoals in een brievenbusversie. De krant op de site is gewoon een volledige uitgave met alle advertenties en familieberichten, dus u hoeft ook in de vakantie niets te missen. 

Meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief, daar zit de digitale krant altijd automatisch bij. Voor het aanleveren van kopij en advertenties verandert er niets. Zie onze site, facebook en Instagram.