Alzheimer Café

BREUKELEN > Als de overheid/de RIVM-regels het toelaten zal het Alzheimer Café in Breukelen op dinsdag 7 september zijn deuren weer openen. U bent dan weer van harte welkom. Vanaf de sluiting van het Alzheimercafé Breukelen, vanwege de uitbraak van het coronavirus maart vorig jaar, hebben we zo veel mogelijk iedereen geïnformeerd over de stand van zaken en ons best gedaan om te laten weten dat we u niet vergeten zijn. Op deze eerste avond willen we graag met u in gesprek over hoe de periode tijdens de coronacrisis voor u is verlopen. Waar bent u bijvoorbeeld tegenaan gelopen, wat had beter gekund. Onze gastspreker zal ook het thema de rol van de dementieconsulente en de sociale kaart behandelen. De gastspreker op deze avond is Anne Larue, dementieconsulente. De bijeenkomsten zullen in het vervolg plaatsvinden bij Stichting Zorggroep de Vechtstreek, De Aa 50, 3621 VV in Breukelen. Restaurant de Meander. We starten om 19.30 uur met het programma en u kunt vanaf 19.00 uur binnenlopen voor een lekker kopje koffie.


Markconcert

BREUKELEN > Willeke Smits speelt 6 augustus het 30-minuten marktconcert in de Pieterskerk te Breukelen. Aanvang 12.45 uur, toegang vrij, collecte na afloop. Willeke Smits studeerde orgel bij Kees van Houten en Reitze Smits, kerkmuziek bij Bernard Winsemius en koordirectie bij Krijn Koetsveld aan het Utrechts Conservatorium. Daarna deed ze diverse vervolgstudies: koordirectie bij Joop Schets en piano bij Geoffrey Madge. Sinds medio 2018 is Willeke Smits organist van de Leidse Binnenstads-gemeente in de Hooglandse Kerk in Leiden met het De Swart/Van Hagerbeerorgel (16e/17e eeuw), het kabinetorgel (19e eeuw) en het kathedraalorgel gebouwd door Henry 'Father' Willis (Claughton, 1892). Ze was van 2000 tot 2018 cantor-organist van de Tuindorpkerk (Utrecht), waar ze het monumentale orgel van Ruprecht uit 1711 bespeelde. Van 2005 tot 2014 was ze ook cantor-organist van De Rank in Nieuwegein. Willeke Smits heeft vier cd's gemaakt met werken van J.S. Bach, Hendrik Andriessen, Johann Gottfried Walther en Ad Wammes.
Kijk voor het programma van deze middag op www//vriendenvandepieterskerk.


Zaalvoetbal

MAARSSEN > Ben je boven de 35 en wil je in teamverband zaalvoetballen, waarbij ook de derde helft belangrijk is? Kom bij VV Maarssen zaalvoetballen, want wij hebben plek in twee teams. We zoeken per team nog zo'n drie tot vijf spelers. VV Maarssen heeft al jarenlang een levendige zaalafdeling. Voor veel voetballers is een overstap naar de zaal heel gebruikelijk. Wil je bij VV Maarssen een heel nieuw zaalvoetbalteam starten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Interesse om in de zaal te gaan voetballen bij VV Maarssen? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de zaalsecretarissen: Frans Venus fransvenus@vvmaarssen.nl of Joeke de Jong joekedejong@vvmaarssen.nl.