Duiker gevonden

VINKEVEEN > Het lichaam van de duiker, die vorige week vermist werd in de Vinkeveense Plassen, is gevonden. Het gaat om een 66-jarige man uit Den Haag. De politie gaat niet uit van een misdrijf. Een agent benadrukt dat het gebied veilig is om te duiken. Het gebied is weer vrijgegeven en blijft ook open. Vorige week woensdag werd de dagenlange zoektocht naar de vermiste duiker gestaakt, maar na een concrete tip werd de zoektocht zaterdag toch weer hervat. Er is met onder meer Defensiepersoneel en een miniduikboot met sonar naar de man gezocht. Dat was nodig omdat de Vinkeveense Plassen op sommige plekken vijftig meter diep zijn.


Auto-inbraken

MAARSSENBROEK > In de maanden juni en juli zijn in Maarssenbroek veel auto-inbraken gepleegd. Enkele keren is er bij een heterdaadsituatie een scooter weggereden met verdachten, zo blijkt uit verklaringen van getuigen. De autokrakers slaan vooral toe in Bloemstede, Duivenkamp en omliggende wijken. De politie adviseert om waardevolle spullen uit de auto te halen, aan te melden bij Camera in beeld als je een camera of deurbelcamera hebt, bel 112 bij verdachte situaties en meld informatie bij de politie en dat kan ook anoniem via de nummers 0900-8844 en 0800-700 'Wij maken graag gebruik van de camera die jij hebt hangen! Meld daarom jouw camera aan bij Camera in beeld via https://www.politie.nl/informatie/ik-wil-meedoen-met-camera-in-beeld.html en vang samen met ons boeven', zo is de oproep van de politie.


VARnws in de zomer

STICHTSE VECHT >  Ook in de zomer verschijnt VARnws elke week, alleen soms digitaal. Volgende week donderdag 12 augustus is weer een digitale uitgave, te lezen via www.varns.nl