Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 90. Klasse D: J. Kaashoek: 61. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 69, L. Delput: 77. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 70, B. Bolderdijk: 69, P. Bijma: 82, N. Looyenga: 90, T. Mulder: 74, M. Schoon: 88, M. Schulpen: 93, P. Visser: 96. De Schietsportvereniging oefent in het clubgebouw aan Oud Over 38A, Loenen a/d Vecht. Tel (uitsl. dinsdagavond) (0294) 231033.


HV Nijenrodes

BREUKELEN > Dit jaar bestaat HV Nijenrodes 50 jaar en dat willen ze vieren! Het weekend van 9 en 10 oktober gaan ze groots uitpakken met allerlei te gekke activiteiten voor zowel leden, als oud-leden, bekenden, geïnteresseerden, jong en oud. Iedereen is welkom! De exacte planning voor het weekend zullen ze later bekend maken, maar zet deze datum in elke geval vast in je agenda!


Stoepenrace 

LOENEN > Op zaterdag 28 augustus opent Studio Idee het seizoen sportief met een Stoepenrace. Er zijn twee verschillende routes uitgezet over de stoepen van Loenen. Er zijn drie verschillende races waar jong en oud aan mee kunnen doen. De Mini Stoepenrace – voor de groepen 1 t/m 4 van de basisschool (0,7 km). Aanvang 13.30 uur – Start 14.00 uur. Een begeleider is verplicht en loopt gratis mee. De Maxi Stoepenrace – voor de groepen 5 t/m 8 (1,5 km). Aanvang 14.00 uur – Start 14.30 uur. De Mega Stoepenrace (3 km). Die is bedoeld voor kinderen, ouders en individuele sporters die wel zin hebben in een sportieve uitdaging en is 2 keer de ronde van de Maxirace. Aanvang 14.30 uur – Start 15.00 uur. Kom je als eerste van jouw school over de finish? Dan win je een mooie prijs! De enige, echte wisseltroffee gaat naar degene die als allersnelste over de finish komt. De prijsuitreiking is om ongeveer 15.30- 15.45 uur. Op de website van Studio Idee Loenen kun je je aanmelden. Deelname is 5 euro per persoon. Heb je een U-pas? Dan is deelname gratis. Meld je dan aan door ons een e-mail te sturen onder vermelding van de gegevens zoals ze in het aanmeldformulier staan. Alle deelnemers krijgen een leuke herinnering aan de Stoepenrace 2021! Meld je aan voor maandag 23 augustus. Vol=vol! Het terras en de bar zijn open. 


Boeken

MAARSSEN > Heb je altijd al een boek willen schrijven? Wil je weten hoe jouw verhaal een boek wordt? Op zondag 15 augustus is er een Open Boekendag op Fort Maarsseveen, de broedplaats voor kunst en cultuur. Je maakt kennis met auteurs van GVMedia en je krijgt antwoord op al je vragen. Auteurs lezen voor uit hun eigen boeken of geven een korte presentatie en vertellen alles over verhaallijnen, onderzoek, het schrijven zelf, de benodigde discipline en over het vinden van een uitgever. Je hoort en ziet ook hoe je een publicatievoorstel schrijft, wat er van je wordt verwacht als auteur. Meer informatie tref je aan op de website en Facebook-pagina van Uitgeverij GVMedia: www.gvmedia.nl.