Vakantiebijbelweek

LOENEN > Dit jaar kunnen de kinderen weer meedoen met de Vakantiebijbelweek in Loenen. Het programma is dit jaar heel anders dan andere jaren en het belooft ontzettend leuk te worden. Daar wil je toch bij zijn! De VBW wordt gehouden van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus. Op maandag starten alle kinderen met een speurtocht door het dorp met leuke uitdagingen. Aan het einde ontvangt iedereen een goodiebag met allemaal leuke spulletjes voor de rest van de week. Dinsdag tot en met donderdag is er een online programma voor de groepen 1 t/m 5. Groep 6 t/m de brugklas gaat houtzagen in de Grote Kerk. Op vrijdag verzamelen we allemaal weer bij de Grote Kerk en gaan de kinderen uit groep 1 t/m 5 spelletjes spelen. De oudere kinderen gaan een vossenjacht spelen door het dorp. Lukt het ze om iedereen te ontmaskeren? Als afsluitingsdienst is er dit jaar een openluchtdienst in het weiland bij de familie Van Lindenberg, Rijksstraatweg 169. Iedereen, jong en oud, is hierbij van harte welkom! Voor meer informatie én het inschrijven gaat u naar www.vbwloenen.nl. Deelname is gratis.


Kalligraferen

BREUKELEN > De eerste kinderworkshop kalligraferen bij het RHCVV was een groot succes! Onder leiding van docente Robin Kuhlemeier hebben 9 kinderen een ontzettend leuke middag gehad waarin ze een prachtige vlaggenslinger hebben gemaakt en mooie kaartjes om zelf te versturen. Het resultaat mag er zijn! Lijkt het jou nou ook zo leuk om mee te doen met deze gratis kinderworkshop? Op woensdag 25 augustus van 15.00 - 16.00 uur vindt deze weer plaats. De workshop is voor kinderen tussen de 8-12 jaar en helemaal gratis. Aanmelden is verplicht en kan via aanmelden@rhcvechtenvenen.nl.


Midzomer
muziekfestival

STICHTSE VECHT > Na een jaar lang complete geheelonthouding van live muziek en een zomer met té weinig festivals, wordt het tijd om een leuke, ontspannen middag te organiseren vol zomeractiviteiten. Deze dag op 29 augustus gaat over honger en het stillen van die honger; muziek, natuur, eten en drinken. Langs de Vecht, zoals u weet, zijn zulke mooie buitenlocaties die we graag met u willen delen door in drie tuinen concerten te geven. Het festival start in Vreeland met klassieke muziek, piano en altviool, Ursula Dütschler en Bernadette Verhagen uit Loenen. Dan moet u 6 kilometer zuidwaarts fietsen naar Nieuwersluis in het Fort om te luisteren naar de prachtige americana pop zangeres Pieternel Osinga en de Vreelander Tim Klaase op gitaar. Het laatste concert is in Loenen waar we de dag afsluiten met geweldige jazz door het Bart Wirtz Quartet. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om de echte honger te stillen. Voor informatie kijk op www.midzomermuziekfestivalaandevecht.nl. Tickets: passe partout 40 euro en per concert 15 euro.