Bingo

LOENEN > Op vrijdagmiddag 17 september bent u weer van harte welkom om bingo (55+) te spelen in Cultureel Centrum ’t Web, Spinnerie 15 te Loenen. Natuurlijk wordt de bingo coronaproof gedraaid (met schermen en 1,5 meter afstand). De bingo is een gezellige activiteit waar u andere mensen kunt ontmoeten. Het gaat niet om de grote prijzen, maar om de leuke middag en er echt even uit te zijn. De bingo begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Deelname: slechts 3,50 euro voor 10 rondes. De consumpties zijn voor eigen rekening. Vragen naar Welzijn Stichtse Vecht, Marijke Boot Tel. (0346) 290710. E-mail: m.boot@welzijnsv.nl of zie www.welzijnstichtsevecht.nl.


Rollator APK

MAARSSEN > Donderdag 16 september is er bij Merenhoef een Rollator APK. Heeft u een rollator en woont u bij ons in de buurt? Kom dan langs tussen 12.30 - 16.30 uur om hem te laten keuren. Ook kunt u gebruikmaken van de wasstraat. Zo is uw rollator weer zo goed als nieuw. Hopelijk tot dan!


Rommelmarkt

NIEUWER TER AA > Komt u ook gezellig naar rommelmarkt in Nieuwer Ter Aa op zaterdag 25 september van 10.00-13.00 uur op het schoolplein van de School met de Bijbel. Er is van alles : Oudhollands snoep, huishoudelijke artikelen, elektrische apparatuur, boeken en speelgoed, bloemen en planten en er zijn diverse verlotingen. En koffie, gebak, patat, limonade.


Ledenvergadering

LOENEN > De Historische Kring Loenen houdt haar Algemene Ledenvergadering op donderdag 16 september om 19.30 uur in de St. Nicolaaskerk in Vreeland. Toegang tot de vergadering is slechts mogelijk indien men volledig gevaccineerd is en hiervan een QR-code kan tonen in de Corona Check app in combinatie met een geldig ID-bewijs, of indien men een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voorafgaand aan de vergadering kan overleggen of wanneer men een bewijs kan overleggen dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Vanwege een beperking in het aantal bezoekers dient men zich ook vooraf aan te melden via de website van de Historische Kring Loenen, vóór 15 september.


Koor

NIEUWERSLUIS > Hou je ook van zingen? Het motto is ‘a song a day keeps the doctor away'. Voor verborgen talenten, krassende kraaien en douchevocalisten is er een koor op Fort Nieuwersluis. Het koor komt om de week bij elkaar op maandagavond in het Fort van Nieuwersluis. De altijd enthousiaste ‘juf' Mik begint met een warming-up met ademhalings- en stemoefeningen. Daarna wordt er lekker gezongen met allerlei repertoire. Je gaat gegarandeerd elke keer met een leeg hoofd en vrolijk weer naar huis! Ze willen - na anderhalf jaar pauze i.v.m. corona - in september weer gaan starten. Heb je interesse om het koor te komen versterken of wil je eerst gewoon een keer een avond op proef meezingen, bel dan Monique van Keizerswaard: 06-42373227. Of mail: mvkeizerswaard@hetnet.nl.