Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. v, Egmond: 86, A. v.’t Hoff: 91, M. Sloeserwij: 89, G. Worm: 80. Klasse D: J. van ’t Hoff: 49, J. Kaashoek: 63, R. Rijnen: 53. Klein Kaliber Pistool (KKP). E. v. Dommelen: 77, N. Looyenga: 88. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 93, B. Bolderdijk: 75, J. Bunschoten: 88, M. Kaashoek: 66, T. Mulder: 88, M. Schoon: 91, M. Schulpen: 88. Jeugd Luchtgeweer. M. Knoet: 44, L. Simons: 19. De schietsportvereniging zit aan de Oud Over 38A, Loenen. Tel (uitsl. dinsdagavond) (0294) 231033.


UITagenda

REGIO > Ondanks het feit dat de coronamaatregelen nog niet helemaal achter de rug zijn, heeft de kunst en cultuur u de komende tijd weer veel moois te laten zien en horen. Als we verantwoord met elkaar omgaan (wat betekent dat we nog even afstand houden en niet met klachten op pad gaan) kan dat gelukkig weer. Om te weten wat er speelt, verschijnt er weer een wekelijkse UITagenda in VARnws. In samenwerking met de stichting Vechtsnoer en de cultuurmakelaar houden wij u op de hoogte van wat er allemaal staat te gebeuren op kunst- en cultuurgebied in de Stichtse Vecht. Daarnaast zal onze cultuurmakelaar ook met enige regelmaat de leukste en de interessantste activiteiten onder de aandacht brengen. Zo zijn er komend weekend de Open Monumentendagen met vele activiteiten in en om ons culturele erfgoed. U heeft er vorige week alles over kunnen lezen in de speciale bijlage bij deze krant. Maar mocht u die gemist hebben: online via www.OpenMonumentendag.nl is het programma in Stichtse Vecht ook te vinden. En in de avond vaart er weer een bonte stoet schepen van Loenen naar Maarssen tijdens de Vechtse Vaarparade. Om 20.00 uur vertrekt de parade vanaf de Mijndense sluis en rond 22.30 uur komt ze aan in Maarssen. Houd deze pagina in de gaten en check ook de online-agenda op VARnws.nl, daar vindt u het complete en meest actuele overzicht. En als u zelf iets organiseert waar wij van moeten weten, vul dan het online formulier in, dan komt het vanzelf in de agenda. U mag natuurlijk ook altijd de cultuurmakelaar of de redactie mailen.


Bingo

VREELAND > Op maandagmiddag 13 september bent u weer van harte welkom om bingo te spelen in het Dorpshuis, Fetha 16 te Vreeland. Deze bingo heeft als thema dieren. Vanaf 13.30 uur bent u welkom, en om 14.00 uur gaat de bingo van start. Er worden 8 rondes gespeeld en na de bingo is er een loterij. Deelname is 6 euro voor twee boekjes en twee consumpties (koffie of thee) met iets lekkers. Voor de loterij zijn de kosten 50 ct per lot. De laatste ronde spelen ze voor een mooie hoofdprijs. Zit u naast iemand die 'bingo' roept voor een volle kaart? Dan ontvangt u een leuk buurman/buurvrouw prijsje. En komt u voor het eerst? Dan ontvangt u een gratis lootje voor in de loterij ter kennismaking.