Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: A. v.’t Hoff: 92, M. Sloeserwij: 88. Klasse A: T. v. Egmond: 66. Klasse B: J. Egmond-v. Asselen: 77. Klasse D: R. Boekeloo: 68, M. Haars: 83, J. van ’t Hoff: 59, J. Kaashoek: 86, S. Rijnsent: 59, T. Timmerman: 46. Klein Kaliber Pistool (KKP). L. Delput: 79, F. Roefs: 58. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 81, J. Bunschoten: 91, P. Bijma: 70, M. Kaashoek: 80, N. Looyenga: 91, T. Mulder: 81, M. Schulpen: 93. 

Jeugd Luchtgeweer. Deze week geen uitslagen van de jeugdafdeling.


Bingo en Bridge

MAARSSENBROEK > Na 1,5 jaar pauze hebben ze al weer 2 bingo’s gedraaid en een bridge drive voor het goede doel. Ze hebben, met mooie prijzen, de 10 ronden van de bingo in een nieuw jasje gestoken. Bent u benieuwd? Kom dan zaterdag 2 oktober (start 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur) naar het Schuurtje in Zwanenkamp. De bridge drive wordt op 23 oktober gehouden, de aanvang is om 15.00 uur (incl. maaltijd). Interesse? Meld u aan bij Ben Bloemen voor het bridge 06-51053146 en voor de bingo bij Nathalie Staal 06-36217038.


Inloop

MAARSSENBROEK > De maandelijkse Inloopzondagmiddag senioren in Kerkcentrum /dorpshuis de Ark in Duivenkamp vindt plaats op de laatste zondag van de maand. Eerstvolgende op 26 september van 14.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom voor een praatje of een spelletje onder het genot van een kopje koffie of thee. Noteer 26 september alvast in uw agenda. De organisatie is in handen van de Arkgemeenschap en De Zonnebloem. Informatie: Alie Bisschop 06-42812303.


Lezing

BREUKELEN > Lezing over rouwen en omgaan met verdriet door de bekende Vlaamse rouwdeskundige Manu Keirse op 29 september om 20.00 uur in de Pauluskerk te Breukelen. Verdriet is een moeilijke ervaring voor mensen. Hoe ga je daarmee om en hoe kun je een ander (familielid, buurvrouw, vriend(in), collega) daarin ondersteunen? Wat helpt, wat juist niet? Wat zeg of doe je, of wat kun je beter niet zeggen of doen? 'Meer weten hierover,' zegt Manu Keirse, 'kan je helpen om jezelf beter te begrijpen en de ander te ondersteunen in een moeilijke periode van zijn/haar leven.'
De lezing heeft de titel: 'Helpen bij verlies en verdriet: een opdracht voor iedereen.'

In verband met de covidregels is er helaas nog steeds een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de zaal. Om zekerheid te hebben van een plaats verzoeken zij u dan ook om u aan te melden voor deze avond, dat kan via aanmeldendienst@pauluskerkbreukelen.nl (met uw naam en datum van de lezing). U ontvangt altijd bericht terug of er al dan niet een plaats voor u is.