Boodschappen

MAARSSEN > Er zijn inwoners in Maarssen, Maarssenbroek, Tienhoven en Oud-Zuilen die hulp nodig hebben bij het doen van hun boodschappen. Samen met een vrijwilliger op pad is dan vaak een gezellige oplossing. Soms lukt dat niet en dan ga je als vrijwilliger de boodschappen doen en bij iemand thuis brengen. Op dit moment is er vraag naar ondersteuning en daarom willen wij ons team boodschappenvrijwilligers graag uitbreiden. Bent u klantvriendelijk, enthousiast en geduldig? En vind je het leuk om iemand te helpen met het doen van de boodschappen? Neem dan contact op met Daphne de Vette. Zij is bereikbaar via (0346) 290710 of d.devette@welzijnsv.nl. Kijk ook eens op www.welzijnstichtsevecht.nl.


Ringspel

KOCKENGEN > 10 oktober zal de AVIV Dance Company een dansvoorstelling verzorgen tijdens de dienst in de Volle Evangelie Gemeente in Kockengen. De dienst begint om 10.00 uurDe dynamische voorstelling laat humor, eenzaamheid en verdriet samenkomen. Het behandelt door middel van dans en interactie thema’s als vriendschap, samenspelen, pesten, vergeving en acceptatie. Dans is de taal die iedereen spreekt. Het gaat over cultuurgrenzen en brengt verbinding. In het stuk Ringspel zie je één danser in het wit die verbinding probeert te leggen tussen de verschillende dansers. Zo wordt uitgebeeld dat wij op een goede manier met elkaar mogen omgaan. We zijn als mensen uniek geschapen en daarom vullen wij elkaar aan.  Dat is een boodschap die verweven is in dit kinderstuk.


Hospitium

VLEUTEN > In het hospitium is er op dit moment weer mogelijkheid om nieuwe zorgvrijwilligers te laten starten. Je ondersteunt de verpleegkundigen met de directe zorg aan het bed van de gasten die hier verblijven. Ervaring in de zorg is niet nodig, tijdens het inwerken leer je alle benodigde vaardigheden. Je draait minimaal één dienst per week van 5,5 uur, op de ochtend, middag of avond of je draait een slaapdienst. Werken als vrijwilliger in het hospitium is zinvol werk in een warme, open en gezellige sfeer. Je draagt bij aan het comfort van de gasten in hun laatste levensfase. Wil je meer weten? Bezoek dan de informatieavond op dinsdag 12 oktober van 19.00 tot 20.30 uur. Wil je je vooraf aanmelden bij de vrijwilligerscoördinator Hetty Boven: coordinatorvw@hospitiumvleuten.nl. Of bel naar (030) 677501.


Bingo

VREELAND > Op maandagmiddag 11 oktober bent u weer van welkom om bingo te spelen in het Dorpshuis, Fetha 16 te Vreeland. Vanaf 13.30 uur bent u welkom, en om 14.00 uur gaat de bingo van start. Er worden 8 rondes gespeeld en na de bingo is er een loterij. Deelname is 6 euro voor twee boekjes en twee consumpties (koffie of thee) met iets lekkers. Voor de loterij zijn de kosten 50 cent per lot. De laatste ronde spelen we voor een mooie hoofdprijs. Zit u naast iemand die 'bingo' roept voor een volle kaart? Dan ontvangt u een leuke buurman/buurvrouwprijsje. En komt u voor het eerst? Dan ontvangt u een gratis lootje voor in de loterij.