Afbeelding
Owner

Markt Bisonspoor vanaf zaterdag terug op plein

Ondernemend

MAARSSENBROEK > De weekmarkt in Maarssenbroek staat vanaf zaterdag weer op de oude plek: het vernieuwde marktplein in Bisonspoor.

En dat is reden voor een feestje en daar gaan de klanten van profiteren. De verhuizing van de markt wordt gevierd met tal van scherpe aanbiedingen van de diverse marktkooplieden. ‘Kom gezellig naar de markt en geniet van de verse producten en de gezelligheid,’ zo is de uitnodiging van de marktkooplui. De markt op het plein bij Bisonspoor start om 8.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De afgelopen weken heeft de markmeester in overleg gewerkt aan een nieuwe indeling van de kramen. Dus loop lekker rond op zoek naar de favoriete kramen met food en non-food. Het kunstwerk, de grote obelisk is nu weg en dat geeft meer mogelijkheden voor de nieuwe inrichting met ook veel groen en een watertappunt. Het zal dus nog wel even wennen en schuiven zijn, maar alle partijen zijn blij dat de oude stek weer wordt gevuld. ‘Ik ben blij dat na 3,5 jaar de markt van Maarssenbroek weer op de vernieuwde oude stek terug is,’ aldus wethouder Maarten van Dijk van Economische Zaken. 

Het nieuwe plein moet echt een ontmoetingspunt worden met ook horeca en terrassen en een goede markt is daar een onderdeel van. Wel wil de gemeente binnenkort peilen of er nog een uitbreiding moet komen met kramen en dan vooral waar nog behoefte aan is bij de bezoekers uit Maarssenbroek en omgeving. In ieder geval wordt het zaterdag een gezellige dag op de nieuwe locatie.