Floormanager Benjamin geeft de klanten, de gasten, een blijk van waardering.
Floormanager Benjamin geeft de klanten, de gasten, een blijk van waardering.

Jumbo Vleuterweide deelt cadeaus uit aan gasten

Ondernemend

VLEUTERWEIDE > In korte tijd is de Jumbo Vleuterweide uitgegroeid tot een van de grote trekkers van Centrum Vleuterweide.

De nieuwe supermarkt aan de Burchtwal stelt de klant centraal bij een bezoek aan de winkel. ‘We krijgen veel positieve reacties. We zien elke bezoeker als een gast en daar hoort een vrolijk ‘hallo’ bij als iemand de winkel binnenkomt. En we hebben een service met een glimlach, want we gaan ook graag met onze gasten in gesprek over de wensen en opmerkingen,’ aldus gastheer en floormanager Benjamin. Het is dan ook geen verrassing dat Jumbo Vleuterweide nu al op klantvriendelijkheid hoger scoort dan de gemiddelde vestigingen. ‘We passen ook als het kan ons assortiment aan als klanten naar een bepaald product vragen of zorgen bij een grote vraag dat we extra voorraad hebben. De klant mag nooit mispakken en moet er op kunnen vertrouwen dat we alles in huis hebben. We lopen dus een stapje harder om geen nee te verkopen.’ En dat beleid werpt duidelijk de vruchten af, want Jumbo Vleuterweide is inmiddels een gevestigde naam in de regio met klanten uit de hele omgeving. En dat komt ook door de goede bereikbaarheid met gratis parkeren in de nabijheid van de supermarkt. Jumbo Vleuterweide staat al bekend om de leuke acties en daar komt er nu een bij. 

Als bedankje aan de klanten is er nu een cadeautje. Bij bestedeling van 25 euro of meer is er een gratis Robijn wasmiddel of wasverzachter. ‘Gewoon, omdat we blij zijn met de klanten en positieve reacties,’ zegt floormanager Benjamin. De actie loop nog tot en met 11 november. Ook in de feestmaand december zijn er weer acties bij Jumbo Vleuterweide aan de Burchtwal in Centrum Vleuterweide met gratis parkeren.