Horeca

STICHTSE VECHT > De eerste avond met de nieuwe coronamaatregelen is probleemloos verlopen in Stichtse Vecht. De restaurants, kroegen en cafés hielden zich aan de nieuwe sluitingstijd van 20.00 uur. De politie en de handhavers maakten een ronde langs het centrum van Maarssen-Dorp en de Kerkbrink in Breukelen. ‘De ondernemers hebben zich er goed aan gehouden,’ zo constateerden de handhavers na de surveillance in het uitgaansgebied bij de controle op de aangescherpte sluitingstijden voor de horeca.


Getuigen

MAARSSENBROEK > 'Op 27 woensdag oktober rond 04.00 uur, is in Reigerskamp in Maarssen een auto uitgebrand. Wij zijn op zoek naar getuigen van deze autobrand, om zo de oorzaak te achterhalen. Was jij rond dat tijdstip in de wijk Reigerskamp en heb jij iets gezien wat ons kan helpen of heb je misschien bruikbare camerabeelden? Meld je dan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.' zo vraagt de politie.


Brand chalet

TIENHOVEN > De politie heeft een 41-jarige man uit Den Helder aangehouden op verdenking van brandstichting in een chalet aan de Westbroekse Binnenweg in de Molenpolder. De woning brandde vorige week dinsdag volledig uit. Drie andere chalets op het Zwaluwpark raakten beschadigd. De bewoners moesten ook tijdelijk het huis uit door de brand.


Getuigen

VLEUTERWEIDE > De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie afgelopen vrijdag op de Rivierkom in Vleuterweide. Daarbij werd een taxichauffeur mishandeld door de inzittenden van een zwarte Opel Corsa. De mishandeling was rond 16.00 uur. De taxichauffeur kreeg klappen en trappen van de mannen. Heeft u informatie? Bel 0900-8844.