Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: A. v.’t Hoff: 92, G. Worm: 87. Klasse A: E. v. Dommelen: 83, T. v. Egmond: 90. Klasse B: B. Bolderdijk: 73. Klasse D: J. den Boer: 92, M. Haars: 81, J. Kaashoek: 75. Klein Kaliber Karabijn (KKK). M. Schulpen: 89. Jeugd Luchtgeweer. T. v.Beukering: 44, M. Knoet: 45, L. Simons: 29, T. Tange: 35. De Districtswedstrijd tussen de teams 1 en 2 van S.V. Loenen werd door Team 1 gewonnen met 1027 tegen 973 punten.


Koffie en meer

MAARSSEN > Elke woensdagmorgen is het café Koffie & Meer in het Kerkcentrum De Open Hof geopend van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt vrij binnenkomen, een praatje maken en genieten van de koffie en thee. Er zijn altijd mensen aanwezig om gezellig mee te praten. Soms is er ook een extra activiteit zoals een lunch of een muziekoptreden of een film met lunch. In de stiltehoek is de mogelijkheid om een kaars aan te steken of de stilte op te zoeken. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het inloopspreekuur van de predikant, elke tweede woensdag in de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Het wordt georganiseerd door de wijkgemeente Ontmoetingskerk samen met de Zonnebloem afdeling Maarssen. Meer informatie bij Henriette Korevaar 06-20973733 en Alie Bisschop 06-42812303. 


Niftarlake

MAARSSEN > Het Fries Museum in Leeuwarden heeft de prachtige tentoonstelling Icons, Fort Maarsseveen heeft daar het jonge broertje van, Project 'C&C, wie mij inspireert'. De leerlingen hebben een onderzoek gedaan naar een kunststroming tussen het impressionisme en nu. Daarna moesten zij een portret maken in de stijl van die kunststroming van iemand waarvan zij vinden dat hij of zij een grote invloed heeft (gehad) op hun wereldbeeld. De derdejaars leerlingen van het vak C&C (communicatie en cultuur) aan het Niftarlake College gingen hiermee aan de slag en de resultaten zijn van 18 november tot en met 10 december te zien bij Fort Maarsseveen, met een door de leerlingen zelf geschreven toelichting. De expositie is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het fort, zie www.fortmaarsseveen.nl.


Aan tafel

LOENEN > Op woensdag 24 november gaan we in Loenen weer ‘Aan Tafel' in Studio Idee. We starten om ongeveer 17.30 uur met de maaltijd, maar u bent al eerder welkom om wat te drinken. U kunt zich opgeven tot zaterdag 20 november bij Maaike van Schaik, (0294) 233385. Vanaf nu QR-code meenemen, die wordt gecontroleerd! Door de anderhalvemetermaatregel kunnen zij bovendien maximaal 21 gasten ontvangen. Ook nu zijn de kosten 10 euro en kunt u zo nodig worden opgehaald. De volgende ‘Aan Tafel’ is woensdag 22 december.


Corona

REGIO > Het is verstandig om in deze onzekere tijd bij een activiteit of bijeenkomst eerst even contact op te nemen met de organisatie of alles nog wel doorgaat. En dat geldt voor de activiteiten uit de krant en de grote digitale agenda op www.varnws.nl.