Afbeelding

Doe mee met VIB Lopen & VIB Wandel Sport buiten met OSM’75 Atletiek & Recreatiesport.

Sport

MAARSSEN > Als groeiende vereniging breidt OSM’75 Atletiek en Recreatiesport haar sportieve activiteiten verder uit. DE Vereniging voor iedereen die gezellig wil sporten en gezond bewegen. Met Vechtstreek in Beweging (VIB) organiseert OSM’75 Atletiek en Recreatiesport nu ook VIB Wandeldagen en het bekende VIB Lopen bij de Maarsseveense Plassen. De VIB Lopen, al jaren lang een begrip in de regio, is al weer gestart! Dit onder de geldende Corona regels van buitensporten op 1,5mtr en de benodigde QR code voor horeca entree van De Pannekoekenbakker.

De VIB lopen van zondag 31 oktober jl. was zeer succesvol verlopen. De lopers hebben genoten van de goede organisatie en gezellige sfeer. De tweede en derde VIB lopen staan gepland op resp. zondag 28 november en zondag 2 januari, de start is om 10:30u. Doe mee voor jou afstand 2.5, 5, 10, 15, 20km of de halve marathon. Informatie en digitaal inschrijven kan nu via www.viblopen.nl à € 5,00 (t/m 13j € 3,00) of bij de entree van Pannekoekenbakker vanaf 9:30u. Iedereen kan en mag meedoen.

Nieuw van OSM’75 Atletiek en Recreatiesport zijn de VIB Wandeldagen, deze starten ook bij de Maarsseveense Plassen op de woensdagen, 1 december en 5 januari. Loop mee met onze wandelaars en ervaren wandelbegeleiders van de OSM’75 Wandelclub. De route is 5 km en start om 10:30u, inschrijven kan vanaf 10:00u bij de entree van de Pannekoekenbakker à € 2,50. De wandeling wordt gezamenlijk afgesloten met een gratis kopje koffie.

Wij vragen iedereen zoveel mogelijk met pinpas te betalen. OSM’75 Atletiek en Recreatiesport & VIB-Lopen organisatie wenst iedereen loop en wandel plezier.

Afbeelding