Opschoonactie

MAARSSENBROEK > Op zondag 28 november 10.00 uur gaan ze zwerfafval opruimen in Bloemstede! Ze verzamelen bij de loopbrug (bij de brug) ter hoogte van nr 670. Iedereen is welkom om te komen helpen om de buurt netter te maken. Handschoenen, knijpers, prikkers en vuilniszakken zijn aanwezig! Deelname is geheel vrijblijvend en je kunt zelf bepalen hoe lang je blijft. Wil jij ook een opgeruimde buurt, lichaamsbeweging, je buurtgenoten leren kennen? Ze kunnen je hulp goed gebruiken en kom er bij! Aanmelden is niet verplicht, maar organisatorisch erg prettig. Heb je vragen bel gerust met 06-14128534.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen; Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. Sloeserwij: 89, G. Worm: 88. Klasse A: T. v. Egmond: 86. Klasse B: B. Bolderdijk: 73, J. Egmond-v. Asselen: 86. Klasse D: J. den Boer: 83, J. Kaashoek: 76, T. Timmerman: 43. Klein Kaliber Pistool (KKP). E. v. Dommelen: 66. Klein Kaliber Karabijn (KKK). M. Schulpen: 93. Jeugd Luchtgeweer.. L. Simons: 45, T. Tange: 18. De Districtswedstrijd tegen S.V. de Vrijheid in Bussum werd met 895 tegen 1055 punten door Team 1 van S.V. Loenen gewonnen.


Advent

MAARSSEN > De Raad van Kerken Maarssen nodigt u van harte uit om in de Adventstijd twee oecumenische vespers mee te vieren. Het thema dat door de Protestantse Kerk wordt aangereikt is 'In een ander licht'. Welk ‘ander licht’ werpt de geboorte van Jezus op ons leven en op onze wereld, en wat betekent dat voor onze toekomst? Een vesper of avondgebed is een korte viering die meestal bestaat uit psalmen, een schriftlezing uit de Bijbel, de lofzang van Maria, voorbeden en het Onze Vader, zonder overdenking of preek. De eerste vesper is op zondag 28 november in de Heilig Hartkerk, de tweede vesper is op zondag 12 december in de Dorpskerk. Beide vespers beginnen om 19.00 uur. Zo bereiden ze zich in oecumenisch verband voor op het Kerstfeest! Wees welkom! www.kerkpleinmaarssen.nl.


Inloop geschrapt

MAARSSENBROEK > Na zorgvuldig alle argumenten te hebben overwogen, is besloten om de inloopmiddagen voor senioren in Kerkcentrum De Ark voor de rest van 2021 (28/11 en 19/12) niet door te laten gaan. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mario van Dijk, van de Arkgemeenschap telnr. 06-16077338 of Alie Bisschop, van de Zonnebloem afdeling Maarssen, telnr. 0642812303.


Corona

REGIO > Het is verstandig om in deze onzekere tijd bij een activiteit of bijeenkomst eerst even contact op te nemen met de organisatie of alles nog wel doorgaat. En dat geldt voor de activiteiten uit de krant en de grote digitale agenda op www.varnws.nl.