Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van  Schietsportvereniging Loenen:  Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: A. v.’t Hoff: 87, G. Worm: 88. Klasse D: J. den Boer: 77, M. Haars: 86. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 78, LA. v.’t Hoff: 82, T. Mulder: 76. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 84, B. Bolderdijk: 73, N. Looyenga: 95, M. Schoon: (Meesterkaart) 529, hoogste korps: 93. Luchtgeweer. D. Reimus: 67. De schietsportvereniging heeft elke dinsdag een clubavond aan Oud Over 38A, Loenen. Tel (uitsl. dinsdagavond) (0294) 231033.


Kerstzang

BREUKELEN > Al meer dan 30 jaar is het de traditie dat er mensen in alle vroegte op kerstochtend bij elkaar komen om door Breukelen te gaan met fakkels en te zingen van de Verlosser die geboren is. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan in verband met corona. Dit jaar hopen we echter weer (rekening houdend met de coronamaatregelen die op dat moment geldend zijn) de traditie voort te kunnen zetten! Samen zingen en jubelen tot eer van God en anderen een mooi begin van hun Kerst bezorgen in deze donkere tijd. Begeleid door (hopelijk) een gitarist willen we 25 december samenkomen om 05.45 uur bij het Witte Kerkje, Dillenburgstraat 8. Om 06.00 uur zullen we in de richting van woonzorgcentrum de Aa en Amerpoort te gaan. Rond 07.30 zijn we weer terug en staat er koffie, thee en warme chocolademelk klaar. Elk jaar is er weer een grote groep mensen bijeen, dus voel je welkom om langs te komen, mee te zingen en je kerstdagen dankbaar en bijzonder te beginnen. Verschillende mensen kijken uit naar dit moment en waarderen ten zeerste je komst en het gezang om te jubelen voor God en samen Kerst te beginnen. Komt u/jij ook? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margo den Boer. Telefoon: (0346) 265306 en mocht je ons willen begeleiden op de gitaar, dan waarderen we dat heel erg! Neem hem gerust mee.


Kerstmarkt

MAARSSENBROEK > Ook al kan de kerstmarkt van de ARK in zijn oorspronkelijke vorm niet doorgaan, u kunt wel tot 5 december uw bestelling plaatsen op onze webshop www.ark-acties.nl. Te bestellen zijn de bekende kwark- en oliebollen, kerstbakjes voor binnen en buiten in allerlei prijsklassen en setjes schitterende en unieke kerstkaarten. En dat alles voor ouderwetse prijzen. Telefonisch bestellen kan ook, bij Riet Romijn, 06-25166675, elke dag tussen 16.00 en 18.00 uur. U kunt uw bestelling afhalen binnen een door u zelf opgegeven tijdslot op zaterdag 11 december in De Ark, Duivenkamp 844. In kerstsfeer, natuurlijk! De goede doelen, Stichting ALS en Stichting Welkom in Utrecht, rekenen op ons. Kunnen wij op u rekenen? 


Corona

REGIO > Het is verstandig om in deze onzekere tijd bij een activiteit of bijeenkomst eerst even contact op te nemen met de organisatie of alles nog wel doorgaat. En dat geldt voor de activiteiten uit de krant en de grote digitale agenda op www.varnws.nl.