Oliebollen

MAARSSEN > Al vele jaren een begrip bij korfbalvereniging  OVVO uit Maarssen. De jaarlijkse oliebollenactie gaat weer van start. Natuurlijk is het jammer dat de club en zo vele anderen op dit moment veel minder kunnen sporten door corona. En is het financieel ook moeilijk voor de club. Dus hebben ze de steun van vele acties ook hard nodig. Bakker Alex Stellaard van Brood By Alex gaat weer duizenden oliebollen bakken. Op 31 dec kunnen de mensen hun oliebollen afhalen bij de kantine van OVVO. De bestellingen gaan via de site van onze club, www.ovvo.nl.


Kerknachtdienst

BREUKELEN >  Op Kerstavond (vrijdag 24 december) is er weer een gezamenlijke kerstnachtdienst van de Protestantse Wijkgemeente Pieterskerk en de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) te Breukelen. In verband met corona zal de dienst dit jaar opnieuw online worden uitgezonden. U bent van harte uitgenodigd deze dienst met ons mee te beleven, om 21.00 uur in de Pieterskerk te Breukelen. Het thema van de kerstnachtdienst is: 'Geen plek!' Ds. Frank Schneider zal hierover een meditatie verzorgen naar aanleiding van Lucas 2: 1-20. Medewerking aan deze dienst wordt verleend door Thirza Langeraar die met haar prachtige stem een aantal kerstliederen ten gehore zal brengen. Daarnaast is er een zanggroep bestaande uit een aantal leden uit de Pieterskerk en het Witte Kerkje. Het orgel wordt bespeeld door Jan Pieter Karman. De dienst wordt online uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Het verdient aanbeveling om de televisie reeds in te schakelen rond 20.45 uur om de inleiding tot de dienst niet te hoeven missen.


Kerstbingo

LOENEN > Op vrijdagmiddag 17 december bent u weer van harte welkom om bingo (55+) te spelen in Cultureel Centrum ’t Web, Spinnerie 15 te Loenen. Heel erg fijn om elkaar weer te ontmoeten, de bingo is een gezellige activiteit. Het gaat niet om de grote prijzen, maar om de leuke middag en er echt even uit te zijn. Natuurlijk wordt de Bingo corona proof gedraaid en mocht u verkoudheidsklachten hebben, dan verzoeken zij u thuis te blijven. In ’t Web heb je een QR-code nodig. De bingo begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Deelname: slechts 3,50 euro voor 10 rondes. De consumpties zijn voor eigen rekening. Mocht u vragen hebben, dan kunt u bellen naar Welzijn Stichtse Vecht, Marijke Boot, tel. (0346) 290710. E-mail: m.boot@welzijnsv.nl of zie de website: www.welzijnstichtsevecht.nl.


Lingsma

MAARSSEN > Op 87-jarige leeftijd is in zijn woonplaats Maassluis Sietze Lingsma overleden. Lingsma was jarenlang directeur van de inmiddels verdwenen Juliana Mavo aan de Bolensteinsestraat in Maarssen-Dorp. Ook was de geboren Fries geruime tijd actief als voorzitter van de waterpoloafdeling van De Fuut in Maarssen.