Afbeelding
Owner

Santa’s House en inpakservice in Leidsche Rijn Centrum

LEIDSCHE RIJN > Vanaf vrijdag 17 december komt de kerstman naar Leidsche Rijn Centrum. 


Op het Brusselplein zal het huis van de kerstman – Santa’s House komen te staan. Volop gezelligheid dus op het centrale plein De kerstman is hier dagelijks aanwezig en kinderen kunnen bij hem langskomen om een wens op te schrijven in zijn grote boek. Een van deze wensen zal zelfs in vervulling gaan, dus dat wordt een geslaagde Kerst.

Santa’s House is dagelijks geopend van vrijdag 17 december tot en met vrijdag 24 december. Neem een exclusief kijkje in zijn huis of ga met de kerstman en zijn elfjes op de foto. De exacte openingstijden van Santa’s House vind je terug op de website van Leidsche Rijn Centrum met nog veel meer informatie over activiteiten en acties van de actieve ondernemers.
Heb je kerstcadeaus gekocht in Leidsche Rijn Centrum? Op 17, 18, 19, 23 én 24 december kun je deze prachtig laten inpakken bij onze speciale Leidsche Rijn Centrum inpakservice. Deze inpakservice vind je aan de Wenenpromenade 62 tegenover Meijst Juweliers. Daarbij maak je elke dag kans om een Shoptegoed te winnen, te besteden bij een van de kwaliteiszaken in Leidsche Rijn Centrum. Meer informatie is te vinden op leidscherijncentrum.nl.
Leidsche Rijn Centrum is een compleet stadscentrum, om in te winkelen, wonen en werken. Gemak staat voorop in Leidsche Rijn Centrum. Daarom hebben we een parkeergarage zonder kaartjes waar je de eerste 2 uur gratis kan parkeren en mét familieplekken, 7 dagen per week geopend, overal supersnel gratis WiFi en schone toiletten.