Zingen is gezond

LEIDSCHE RIJN > Voorgaande jaren kwam zanggroep ‘Zingen is gezond’ bijeen in De Hoeksteen op de Monarchvlinderlaan. Er werd gezongen op maandagmiddag, 1 x per 14 dagen, om 15.00 uur. Omdat De Hoeksteen nu ook op deze maandagmiddag een open inloop heeft is de zanggroep verplaatst naar buurtcentrum ‘Hoge Weide’ op de Laurierweg, nr. 104. De tijd is hetzelfde gebleven. Iedereen die van zingen houdt en wil ervaren dat zingen goed voor je gezondheid is, is welkom op 14 februari om 15.00 uur in het buurtcentrum. Eerst wordt er gezellig bijgepraat onder het genot van een kop koffie of thee. Om 15.30 uur wordt er gezongen bij de piano. Wees welkom! Zingen is gezond!


Eetcafé

VLEUTEN > Op vrijdag 25 februari is er weer een eetcafé in De Schakel met een driegangenmenu. Op tafel komen courgettesoep, kip in mosterdsaus, worteltjes en doperwten en vers fruit. Na het diner is er nog gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje. De kosten hiervoor bedragen 12,50 euro per persoon. U kunt hierbij ook gebruikmaken van uw U-Pas. Pinnen is niet mogelijk. QR-code of inentingsbewijs moet getoond worden. Opgeven kan voor 22 februari. Wees er snel bij want vol is vol. Mochten er afzeggingen zijn, dan kunt u gebeld  worden. De maaltijd wordt deze keer verzorgd door Rosco Catering uit Utrecht. Een vrolijke club vrijwillige buurtbewoners zorgen ervoor dat u een leuke ontspannen avond beleeft met elkaar. Aanvang 17.30 uur, zaal open 17.00 uur. Geef u snel op via eetcafedeschakel@gmail.com of (030) 6773131 (WIL in je buurt) op werkdagen tussen 09.00-11.00 uur.


Kinderfilm

DE MEERN > De Schalm gaat weer beginnen met kinderfilms. Op woensdagmiddag 16 februari beginnen we met de film: 'Mijn moeder is een gorilla'. De film start om 15.00 uur en de entree is 2,50 euro inclusief een glaasje limonade. Wel even reserveren: (030) 6662609 of tickets@schalmdemeern.nl. Zij hopen jullie allemaal weer te verwelkomen voor deze gezellige middag.


Autokraken

LEIDSCHE RIJN > Een autokraker heeft in de nacht van maandag op dinsdag toegeslagen aan het Klifrakplantsoen. De auto werd opengebroken en het navigatiesysteem werd gestolen. 'Na technische actie werd vanochtend een 20-jarige verdachte met vier navigatiesystemen aangehouden op de Groenedijk. Deze waren verstopt in de bosjes. Leuk succes,' aldus de politie Leidsche Rijn. En er was woensdag nog een succesje te melden. 'Vanochtend een 17-jarige verdachte van bed gelicht op verdenking autokraken, onder andere in parkeergarage Londenstraat vorige week. Is uw auto daar opengebroken en deed u nog geen aangifte? Graag direct contact politiebureau De Meern via 0900-8844,' zo is de oproep van de politie.