Winteractie

REGIO > Vervoerder Syntus Utrecht wil haar reizigers verrassen met een beetje wintermagie. Daarom is er tot en met zondag 6 maart het Winter Wonder Ticket. Dit ticket koop je al vanaf 1 euro. Dus of je nu naar de stad, de bioscoop of vrienden gaat: pak de bus vanaf 1 euro en geniet van magische wintertripjes! Met het Winter Wonder Ticket reis je al een uur lang vanaf 1 euro. Het ticket is op doordeweekse dagen te gebruiken na 18.00 uur en in het weekend de gehele dag. Je koopt een ticket bij de chauffeur of in de servicewinkel op station Amersfoort. Winterticket 1-2 zones 1 euro / 60 minuten geldig, Winterticket 3-4 zones 2 euro / 90 minuten geldig, Winterticket 5-6 zones 3 euro / 120 minuten geldig, Winterticket >7 zones 4 euro / 150 minuten geldig. Naast het actieticket, deelt Syntus Utrecht deze week Kras&Win kaarten uit aan reizigers. Op donderdag 17 februari staat de vervoerder van 14.00 tot 18.00 uur op busstation Veenendaal – De Klomp en Breukelen. En op zaterdag 19 februari van 13.00 tot 17.00 uur op busstation Amersfoort. Met de Kras&Win tickets worden er leuke prijzen weggegeven, zoals een dinerbon, fashioncheque en bioscoopbon. Daarnaast deelt Syntus Utrecht warme chocolademelk en handwarmers uit. Nu er nieuwe versoepelingen aangekondigd zijn, wil Syntus Utrecht reizigers weer welkom heten in het OV. Daarnaast bedankt de vervoerder de reizigers die tijdens de lockdown met de bus zijn blijven reizen. Meer informatie over het Winter Wonder Ticket vind je op: syntusutrecht.nl/winterticket.


Activiteitenbus

MAARSSEN > U heeft ze vast wel eens door Maarssen zien rijden: de vier bussen van de Vereniging Activiteitenbus. Vijf dagen in de week zijn ze onderweg om bewoners, die niet op eigen gelegenheid kunnen reizen, te vervoeren. De vrijwillige chauffeurs halen ze op en brengen ze naar hun bestemming. Ze willen heel graag het team met chauffeurs uitbreiden. Door de coronaveiligheidsmaatregelen rijden zij nu op aangepaste tijden en routes. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Gaat u graag met mensen om en houdt u van autorijden? Heeft u een geldig rijbewijs B en bent u beschikbaar op woensdagmiddag of vrijdagochtend? Dan heet het gezellige team van chauffeurs u van harte welkom! Heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij de Activiteitenbus? Zij werken u zorgvuldig in en zorgen ervoor dat u op een veilige en fijne manier kunt werken volgens het coronaprotocol. Neem voor meer informatie contact op met de coördinator van de Activiteitenbus, Wil Beckmann. Tel.nr. (0346) 290715 (op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur) of mail naar activiteitenbus@welzijnsv.nl.


Agenda

REGIO > In beide edities van VARnws staat nu weer de wekelijkse agenda vol met activiteiten en gebeurtenissen in Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Nu alles is versoepeld wordt er ook weer meer georganiseerd. U kunt uw activiteiten of bericht zelf aanmelden via www.varnws.nl. Of anders een mail sturen naar redactie@varnws.nl.