Top2000-band in actie.
Top2000-band in actie. Alex Visser

Top2000 Live Quiz en Concert in Azotod

DE MEERN > Corona zorgt wel voor uitstel, maar niet voor afstel.


Maar niet getreurd, goede muziek is tijdloos, de Top2000 Q&C gaat nu in de herkansing. De ideale gelegenheid om een einde te maken aan je winterblues.
Een pubquiz met live band dus, gebaseerd op muziek uit de Top2000, een bonte mix van recente en oudere popmuziek, Engels, Nederlands en anderstalig, dode en nog levende artiesten. De Top2000 heeft iets magisch, de muziek brengt oude herinneringen weer tot leven. Vier rondes popquiz worden verrassend verweven met live uitvoeringen, intro's, solo's en fragmenten. De muziek uit de Top2000 komt letterlijk tot leven en de deelnemers worden tot het uiterste getest op hun kennis van de meest uiteenlopende muziek. De ideale middag uit na een lange lockdown.

De quiz wordt vloeiend gepresenteerd door Frank Verschoor, gepokt en gemazeld in het enthousiasmeren van grote groepen mensen. De band bestaat uit de ervaren zanger Alex Visser (die speelde in bands als Crapjam en Firetrip) en zangeres Melynda Milman (bracht in 2015 solo-cd Aftermath uit, frontvrouw bij Little Sister, zingt nu bij Steely Fan). Zij worden ondersteund door de ingespeelde ritmesectie van de Steely Dan tribute band Steely Fan en coverband HalfaSoul uit Utrecht, met Pierre Jonker (gitaar), Ad Jeuken (toetsen), Jos Stam (bas) en Paul Scheepmaker (drums). De quiz wordt gespeeld in teams van maximaal 4 tot 5 personen. Koop nu alvast je entreekaartjes (10 euro p.p. inclusief servicekosten) via de website van Azotod. Lees meer 

op www.varnws.nl op Vrije Tijd