Afbeelding

Partij voor de Dieren organiseert politiek café over het oplossen van de woningnood

Nieuws

UTRECHT > De Partij voor de Dieren organiseert woensdag 9 maart om 19 uur een politiek café in De Bastaard in Utrecht. De PvdD wil geïnteresseerden de gelegenheid bieden een beeld te vormen van de idealen en waarden die de partij hanteert. Tijdens de avond laat de PvdD zien hoe die idealen en waarden zich laten vertalen naar een lange- en korte termijnvisie voor bredere maatschappelijke onderwerpen, zoals het oplossen van de wooncrisis. Op een laagdrempelige manier gaat de PvdD in gesprek met geïnteresseerden over dit onderwerp. Hoe zorgen we voor een betaalbaar en duurzaam huis voor iedereen? En hoe zorgen we ervoor dat we hierbij het groen en de wilde dieren in de stad beschermen? Tijdens de avond is er genoeg ruimte voor deelnemers om mee te praten. 

Tijdens het politiek café neemt een gespreksleider de deelnemers mee in het thema van de wooncrisis. Anne Sasbrink, gemeenteraadslid namens de Partij voor de Dieren in Utrecht en kandidaat #2 op de Utrechtse kandidatenlijst zal met de aanwezigen in gesprek gaan. De inloop is om 19:00 uur, het café start om 19:30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21:45 uur. De toegang voor deze bijeenkomst is gratis. 

In verband met een maximale capaciteit in het café is vooraf aanmelden verplicht. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar campagneutrecht@partijvoordedieren.nl, o.v.v. “Politiek Café”.